Dainavos rajone duris atvėrė nauja grožio studija „SI“ | Kas vyksta Kaune

Dainavos rajone duris atvėrė nauja grožio studija „SI“

R. Tenio nuotr.

Penktadienį Dainavos mikrorajone duris atvėrė nauja grožio studija „SI“. Entuziastingai nusiteikusi studijos vadovė Skirmantė Nenortienė planuose turi ir idėją įkurti mokymo centrą grožio specialistams bei įgyvendinti socialinę iniciatyvą – grožio saloną „ant ratų“, kuris kartas nuo karto pradžiugintų senelių namus. Tačiau kol kas vadovė planus palieka ateičiai, o šiuo metu pasakoja apie naują jos kūrinį – grožio studiją „SI“.

„Norai pildosi, tik reikia labai, labai norėti!“, – pokalbį pradeda grožio studijos vadovė S. Nenortienė ir pakviečia į vidų. Salono viduje pasitinka jaunas kolektyvas ir moderniai įrengtas interjeras, kuriame vyrauja klasikinės balta ir juoda spalvos, pagyvintos raudonomis detalėmis.

Pagrindinėje salėje įrengtos keturios vietos moterų, vyrų ir vaikų šukuosenoms kurti. Atskiruose kambariuose atliekamos daugiau laiko ir individualumo reikalaujančios grožio procedūros: ilgalaikis ir trumpalaikis makiažas, blakstienų priauginimas, manikiūras ir pedikiūras, depiliacija, masažai.

Grožio studijos vadovės teigimu, profesionalų komanda sieks, kad žmonės į saloną užsuktų pailsėti, pasisemti energijos, geros nuotaikos, atsipalaiduoti bei išeitų švytintys, praskaidrinę savo mintis.

„Kolektyvą sudaro aukšto lygio meistrai, mūsų tikslas – laimingi ir patenkinti teikiamų paslaugų kokybe klientai. Be to, šiame grožio salone darbuotojai griežtai laikosi diskretiškumo, tad studija taps „zona be apkalbų ir blogų žinių“. Verčiau skatinsime klientus vienas kitą palaikyti, patarti grožio klausimais ir skatinsime siekti laimės“, – teigė S. Nenortienė.

Jos teiginį iliustravo ilgalaikio makiažo ir blakstienų priauginimo specialistė Alma Vyšniauskienė, dirbanti šioje srityje ne vienerius metus ir nuolat besisemianti žinių ir naujienų įvairiuose mokymuose, seminaruose. „Mano tikslas – kurti kuo natūralesnį makiažą, kuris tik paryškintų moterų grožį, bet neformuotų naujo veido, nekurtų vadinamojo „kaukės efekto“. Lietuvės turi ir taip gan ryškius veido bruožus, yra simpatiškos, tačiau pridėjus kompetentingą grožio meistro ranką – moterų dailumas dar labiau atsiskleidžia, jos pradeda labiau savimi pasitikėti, daugiau šypsotis ir gera nuotaika džiuginti savo šeimą, aplinkinius. Juk derėti turi ir išorinis, ir vidinis grožis”, – teigė A. Vyšniauskienė, neseniai grįžusi iš profesionalų tobulinimosi kursų „Master Class“.

Pirmasis grožio studijos lankytojas Aistis Baronas juokavo, kad į saloną užsuko prisiauginti plaukus: „Plaukai nelabai auga, esu plikas, o vasarą juk taip norisi, kad atsidarius langus – sruogos plačiai kedentųsi, plasnotų!“, – šmaikštaudamas kalbėjo vyras. Po to pridūrė: „Vis dėlto, manau, kad šiame salone dažniau lankysis mano žmona, o pats užsuksiu išbandyti barzdos formavimą, mat, ja rūpinuosi ir noriu, kad atrodytų stilingai. Juolab, kad ir salonas pakeliui, o barzdų kirpimo paslaugas teikiančias vietas daugiausia galima rasti miesto centre, senamiestyje“, – kalbėjo A. Baronas.

Atidarymo šventės metu studijos vadovė ilgai nepostringavo, verčiau pakvietė užsukti ir išbandyti paslaugas patiems bei pačioms. „Daug širdies įdėjau į šio salono kūrimą, kruopščiai atrinkau kolektyvą, investuojame į profesionalias priemones. Norisi, kad žmonės čia jaustųsi kaip namuose. Stengsiuosi, kad salonas taptų mėgiama, eiliniam žmogui prieinama vieta”, – kalbėjo grožio studijos „SI“ vadovė S. Nenortienė.

Salono atidarymo renginiui artėjant prie pabaigos ji pasidalino savo planais: po kelerių metų įkurti mokymo centrą grožio specialistams bei įgyvendinti socialinę iniciatyvą – grožio saloną „ant ratų“. „Esu įsitikinusi, kad verslininkai turi skatinti socialines iniciatyvas, gerinti bendruomenės gyvenimą, tad „SI“ vardą išgirsite ir šiame kontekste“, – neabejodama pokalbį baigė S. Nenortienė.

Grožio studija „SI“ veikia Draugystės g. 9A (Kaunas), atidarymo proga salone iki šeštadienio vakaro lankytojai gali nemokamai išbandyti paslaugas. Kitomis dienomis iki pat gegužės paslaugoms bus taikoma 10 proc. nuolaida.
Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA