Moteris per stebuklą liko gyva: nutraukti jauno briedžio kančias prireikė medžiotojų | Kas vyksta Kaune

Moteris per stebuklą liko gyva: nutraukti jauno briedžio kančias prireikė medžiotojų

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienio vakarą itin laimingai pasibaigė avarija, kurios metu moters vairuojamas lengvasis automobilis susidūrė su į kelią išbėgusiu jaunu briedžiu. Laimei, „Toyota“ automobilį vairavusi moteris nenukentėjo, tačiau po avarijos besikankinusį gyvūną teko pribaigti medžiotojams, kurie buvo skubiai iškviesti į įvykio vietą.

Automobilį vairavusi moteris pasakojo, kad penktadienį, maždaug 18:20 val. nuo Kauno pusės važiavo link namų Balbieriškyje, tačiau kelionę nutraukė netikėtai į kelią iššokęs jaunas, maždaug 200 kilogramų sveriantis briedis. Po smūgio moteris kelio Kaunas-Prienai 26-ame kilometre išvažiavo į priešingą kelio pusę, laimei tuo momentu nebuvo priešpriešais atvažiuojančių automobilių, kurių tokiu metu itin pavojingame kelyje netrūksta.

Po avarijos sužalotas briedis negalėjo pajudėti, muistėsi. Iš pradžių atvyko vienas medžiotojas, tačiau jis nebuvo pasiėmęs ginklo. Teko kviestis kito kolegos pagalbos. Pro šalį su sulaikytu asmeniu važiavę policijos pareigūnai trumpam sustojo, apžiūrėjo įvykio vietą ir paskubino kolegas, kad greičiau atvyktų į įvykio vietą ir įregistruotų eismo įvykį. Bendraujant su medžiotoju, pareigūnas pasakė, kad negali panaudoti tarnybinio ginklo prieš gyvūną, nebent jis pultų. Tad teko laukti su medžiokliniu ginklu atvykstančio medžiotojo, kuris nutraukė besikankinusio gyvūno kančias.

Moters vairuotojas automobilis buvo draustas tik privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Dėl eismo įvykio susidarė transporto priemonių spūstys.

Kelias Kaunas-Prienai-Alytus – itin pavojingas. Jame galima sutikti ne tik įvairių miško gyvūnų, mat važiuojamoji dalis neatitverta, bet ir nuolat įvyksta skaudžios nelaimės. Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau rašė, kad praėjusį sekmadienį įvykusioje tragiškoje avarijoje žuvo vyras ir žmona, kai į juos rėžėsi į priešpriešinę eismo juostą lenkimo metu išvažiavęs neblaivus vairuotojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA