„Žalgirio“ fanai iš Vilniaus į Kauną nuo šiol vežami autobusais: sirgsim iki paskutinės akimirkos! | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ fanai iš Vilniaus į Kauną nuo šiol vežami autobusais: sirgsim iki paskutinės akimirkos!

R. Tenio nuotr.

„Žalgirio“ gerbėjų yra daug, ir jie pasklidę visoje Lietuvoje – tą įrodė aštuoni pilnutėlaičiai kauniečių sirgalių autobusai, pasinaudoję specialiu pasiūlymu ir atvykę iš Vilniaus.

Vasario pabaigoje Kauno „Žalgiris“ paskelbė itin gerą naujieną visiems žaliai-baltiems aistruoliams – į kovo antrosios dienos rungtynes su Stambulo „Fenerbakče“ ekipa sostinėje gyvenantys sirgaliai bus atvežti ir vėliau į Vilniaus autobusų stotį parvežti už simbolinę kainą. Praėjus vos keletui dienų po tokios naujienos, „Žalgiris“, drauge su idėją įgyvendinti padėjusia „Kautra“, paskelbė, jog visi 400 bilietų buvo šluote iššluoti.

„Žinome, kad Vilniuje gyvena daug „Žalgirio“ fanų, tad pagalvojome, kodėl gi nesuteikus jiems galimybės atkeliauti linksmai bei patogiai į areną pasižiūrėti Eurolygos rungtynių. O dar ir nemokamai. Juk daug įdomiau keliauti bendraminčių būryje ir kelionės metu kalbėti apie rungtynes ar žaidėjus. Jau daug metų „Žalgirio“ žaidėjus vežame į rungtynes, tad tikiuosi keliones autobusu taip pat gerai įvertins ir keleiviai“ , – tuomet sakė „Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

„Žalgirio“ sirgalių pilni autobusai prieš pat rungtynes pasiekė areną, o iš jų skubiai pasipylė įnirtingoms rungtynėms nusiteikę sirgaliai. Portalui „Kas vyksta Kaune“ jie tvirtino, jog tiki kauniečių pergale, o tokia kelionė – puikus sumanymas, leidžiantis palaikyti mėgstamą komandą ne prieš televizoriaus ekraną. „Sirgsim iki paskutinės akimirkos!“ – užtikrino jie.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog „Žalgirio“ akistata su „Fenerbakče“ ekipa, taip pat, kaip ir kovo 9-ąją vyksiančios rungtynės su Atėnų „Panathinaikos“ klubu, bus stebima itin atidžiai, mat sulaukė pripažinimo ir gavo Eurolygos savaitės rungtynių statusą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA