Vagystės iš garažų Kaune baigsis? | Kas vyksta Kaune

Vagystės iš garažų Kaune baigsis?

Policijos nuotr.

Kauno policija atlieka ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių iš garažų.

Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK Kriminalinės policijos skyriaus darbuotojai, atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatė, kad trys asmenys nuo praėjusių metų gruodžio mėnesio iki šių metų sausio apvogė 24 garažus. Žaliakalnyje, Vilijampolėje bei Kauno rajone, Ežerėlio ir Akademijos miesteliuose, esančiuose garažų masyvuose vagystes įvykdė Kauno miesto gyventojai. Du įtariamieji, gimę 1993 m. ir 1996 m., praeityje neteisti, tačiau trečiasis, gimęs 1996 m., praeityje yra jau dukart teistas už vagystes.

Įtariamieji vagystes galimai vykdė nakties metu, išlauždami garažų duris, vogdavo akumuliatorius, įvairius įrankius, ratlankius su padangomis. Iš vieno garažo buvo pavogtas automobilis „VW Passat“, kurį tyrimo metu pareigūnai rado. Taip pat kratų metu pas įtariamuosius rasta ir paimta didelė dalis įvairių galimai vogtų daiktų.

Už šią nusikalstamą veiką asmenims gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA