Siūlo gerbėjams į Ispaniją keliauti kartu su „Žalgirio“ krepšininkais | Kas vyksta Kaune

Siūlo gerbėjams į Ispaniją keliauti kartu su „Žalgirio“ krepšininkais

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ištikimiausiems gerbėjams siūlo galimybę komandą palaikyti saulėtoje Ispanijoje.

Paskutines Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes žalgiriečiai balandžio 6 dieną žais Vitorijoje, kur sieks dar kartą parklupdyti praėjusių metų finalo ketverto dalyvę – „Baskonia“ komandą ir pergalingai uždaryti pirmąjį Eurolygos sezono etapą.

Nuotaikingą ir patogų nuotykį organizuoja „Žalgirio“ skrydžiais besirūpinanti kelionių agentūra „Baltic Travel Service“, pateikusi krepšinio mylėtojams patrauklius pasiūlymus.

Balandžio 5 dienos rytą iš Kauno oro uosto startuosiančios kelionės kaina priklauso nuo pageidaujamo viešbučio, o organizatoriai siūlo net tris variantus (nuo 359 eurų), į kuriuos įskaičiuotas skrydis Kaunas-Vitorija-Kaunas, nakvynė pasirinktame viešbutyje, pervežimai iš oro uosto į viešbutį, areną ir į atgal į oro uostą bei bilietas į Eurolygos rungtynes.

Be skrydžių ir rungtynių taip pat liks laiko ir pramogoms, tad surinkus grupę „Baltic Travel Service“ suorganizuos 5 val. trukmės ekskursiją į šalia esantį Bilbao miestą.

Norintys atitrūkti nuo kasdienybės, bent trumpam pasimėgauti karštais saulės bučiniais ir atiduoti palaikymą Lietuvos čempionams kovoje su Vitorijos „Baskonia“, gali jau dabar užsirezervuoti vietą šalia žalgiriečių, susisiekę numeriu +37069927980 arba kreipęsi elektroniniu paštu neringa@bts.lt.

Grįžimas į Kauną numatytas balandžio 7 dienos ankstyvą rytą, o platesnę informaciją apie pasiūlymus, papildomas paslaugas ir kitus rūpimus klausimus galima sužinoti pateiktais kontaktais.

Tai jau antras „Žalgirį“ skraidinančios kelionių agentūros pasiūlymas komandos gerbėjams šį sezoną. Išvyka į Atėnus vasario 10 dieną pasinaudojo daugiau nei pusšimtis krepšinio mylėtojų, palaikiusių žalgiriečius akistatoje su Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkais ir gerai praleidusių laiką Graikijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA