Tragiška avarija: po susidūrimo visa šeima liko prispausta automobilyje | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija: po susidūrimo visa šeima liko prispausta automobilyje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio rytą kelyje Prienai – Garliava įvyko tragiška nelaimė, kurios metu žuvo vienas žmogus, dar trys buvo sužeisti.

Kaip praneša Bendrasis pagalbos centras (BPC), 9:27 val. gautas pranešimas apie eismo įvykį, kuris įvyko Prienų savivaldybėje, Išlaužo seniūnijoje. Pranešime teigiama, jog ties Išlaužo miesteliu įvyko automobilių avarija, kurios metu susidūrė 2 transporto priemonės.

Pasak BPC pateikiamos informacijos, eismo įvykio metu buvo prispausti 3 žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos spec. tarnybos.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai avariją taip pat teigia pastebėję. „Avarija prie Linksmakalnio ženklo, už Ilgakiemio miestelio. Apie 9:30 val. lyg du girti vyrai bėgo iškart po avarijos į laukus… Vaizdas šiurpus. Vienam automobilyje prispaustas vairuotojas buvo be sąmonės“, – pasakojo jie. „Tikiuosi nekaltiems žmonėms viskas bus gerai.“

Tiesa, pasiteiravus, kodėl įvykio liudininkai mano, jog vyriškiai – neblaivūs, moteris pripažino, jog taip galėjo pasirodyti ir dėl šoko, kurį vyriškiai patyrė avarijos metu. „Kadangi bėgdami labai akivaizdžiai svyravo, abu bėgo be koordinacijos . Žinoma, gali būti šoko priežastis“, – svarstė moteris. „Bet bėgdamas lėtai vienas griuvo kniūbsčias… Abu žvalgėsi atgal. Mačiau vienas vyras išlipo iš mašinos (avarijos dalyvis) vyresnis buvo ir bandė filmuoti ar fotografuoti juos bėgančius.“

Moters teigimu, iš pradžių jie galvojo, jog vienas bėgantis vyriškis vijosi kitą, tačiau abu žvalgėsi atgal, todėl šią versiją įvykio liudininkė greit atmetė.

Ugniagesių gelbėtojų budintis portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad avarijos metu susidūrė du lengvieji automobiliai, „Opel“ ir „Land Rover“. Pirmąjame buvo prispausti 4 žmonės, tačiau ugniagesiams pavyko išgelbėti tik tris – vienam vyriškiui padėti nebebuvo galima.

Kaip įvykio vietoje portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė į įvykio vietą atskubėję pareigūnai, automobiliu „Opel Zafira“ važiavo netoliese gyvenanti šeima. Avarijos metu itin sunkiai buvo sužalotas vairuotojas, kurį ugniagesiams gelbėtojams ištraukus iš automobilio, jis jau nerodė jokių gyvybės ženklų. Didelius sužeidimus patyrė ir dukra, sėdėjusi automobilio priekyje, kuriam ir teko pagrindinis smūgis, kai į jį rėžėsi priešpriešine eismo juosta neleistiną lenkimo manevrą atlikęs visureigio „Land Rover“ vairuotojas, kuris iš karto po avarijos su kartu važiavusiu vyriškiu pasileido bėgti per laukus, tačiau jie policijos pareigūnų buvo sulaikyti. Nuo vyriškių trenkė alkoholio kvapu.

Trys avarijos metu išgelbėtieji žmonės dėl patirtų sužalojimų perduoti medikams.

Šioje kelio atkarpoje eismo dalyviai dažnai nepaiso ištisinės, lenkimą draudžiančios linijos, atlieka pavojingus lenkimus. Atkarpoje link Išlaužo pastaruoju metu įvyko ne viena skaudi avarija, kuomet automobiliai susidūrė kaktomuša.

Įvykį tiria Alytaus apskrities policijos pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA