Girto vairuotojo su visureigiu sukeltos avarijos padariniai: žuvo vyras ir žmona | Kas vyksta Kaune

Girto vairuotojo su visureigiu sukeltos avarijos padariniai: žuvo vyras ir žmona

Kas vyksta Kaune nuotr.

Aiškėja daugiau sekmadienio rytą įvykusio eismo įvykio detalių: girto vairuotojo sukeltoje avarijoje žuvo ne tik vyriškis, bet ir su juo drauge važiavusi sutuoktinė.

Sekmadienį, 9:27 val. bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį, kurio metu kelyje Prienai – Garliava susidūrė du lengvieji automobiliai, „Opel“ ir „Land Rover“. Į įvykio vietą atvykusiems ugniagesiams iš „Opel“ teko vaduoti prispaustą netoliese gyvenančią šeimą.

Praėjus vos pusvalandžiui po avarijos jau buvo skelbiama apie pirmąją jos auką -„Opel“ markės automobilį vairavęs vyriškis, iš automobilio išvaduotas ugniagesių gelbėtojų, jau neberodė gyvybės ženklų. Iš automobilio išvaduotos jo žmona, nėščia dukra ir nukentėjęs vyriškis buvo perduoti medikams.

Deja, po pietų paaiškėjo, kad Kauno klinikų medikams nebepavyko išgelbėti „Opel“ vairuotojo žmonos, kuri nuo patirtų sužalojimų mirė. Besilaukiančios neišgyvenusių tėvų dukters būklė stabili, jai rimtesnis pavojus kilti neturėtų.

Medikų globon perduotas ir dar vienas „Opel“ važiavęs vyriškis ir abu „Land Rover“ važiavę vyrai, tačiau jų nusiskundimai dėl sužalojimų buvo mažiausi.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog  avariją sukėlė neblaivus „Land Rover“ vairuotojas, kuris iškart po avarijos bandė pasišalinti iš įvykio vietos, tačiau buvo sugautas ir sulaikytas policijos pareigūnų.  Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Pirminiais duomenimis, tragiška, dviejų žmonių gyvybes nusinešusi avarija įvyko, kai visureigio vairuotojas neleistinoje vietoje išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su lengvuoju automobiliu „Opel“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA