Smurtas šeimose nesiliauja: nestabdo net tai, kad mato mažamečiai | Kas vyksta Kaune

Smurtas šeimose nesiliauja: nestabdo net tai, kad mato mažamečiai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Smurtas artimoje aplinkoje nesiliauja – policijos pareigūnai praneša net apie keletą atvejų per pastarąją parą, kai smurtauta net mažamečių akivaizdoje.

Policijos departamento pateiktais duomenimis, vasario 25-ąją, 19:20 val. Pramonės prospekte, namuose, vyras (g. 1981 m.) smurtavo prieš žmoną (g. 1981 m.). Nustatyta, jog įtariamasis buvo neblaivus, o smurtauta buvo mažamečio (g. 2013 m.) akivaizdoje.

Dar vienas panašus iškvietimas gautas naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 2:30 val. Šiaurės prospekte taip pat neblaivus vyriškis 2009-aisias gimusio sūnaus akivaizdoje smurtavo prieš sutuoktinę. Pareigūnų duomenimis, vyriškis buvo neblaivus.

Abu vyrai uždaryti į areštinę, dėl įvykių pradėti tyrimai.

Pareigūnai informuoja ir apie smurto šeimoje, kurio liudininkais tapo mažamečiai, atvejus, nutikusius netoli Kauno. Vasario 24-ąją Kruonyje vyriškis smurtavo prieš sugyventinę, kai namuose buvo du mažamečiai vaikai, o prieš atvykstant pareigūnams pasišalino iš įvykio vietos.

Tą pačią dieną vyriškis (g. 1974 m.) Kaišiadorių rajone panaudojo fizinį smurtą prieš garbaus amžiaus savo tėvą (g. 1939 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA