Jonavos rajono gyventojai: įtariamosios tėvai – normali, tvarkinga šeima | Kas vyksta Kaune

Jonavos rajono gyventojai: įtariamosios tėvai – normali, tvarkinga šeima

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį per pietus Lietuvą sukrėtė tragedija Jonavoje. Čia policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl 25-erių metų amžiaus moters, kuri įtariama tik ką gimusio kūdikio nužudymu.

Policijos pareigūnai šeštadienį ryte sulaukė pranešimo, jog moteris, tik ką pagimdžiusi vaiką, užkasė jį miške. Pareigūnams pradėjus tyrimą paaiškėjo, jog kūdikis nebuvo užkastas, o jo kūnelis rastas Jonavoje, Žemaičių gatvės šiukšlių konteineryje.

Nustatyta, jog jauna moteris kūdikį pagimdė Jonavos ligoninės tualete, įdėjo jį į maišelį ir išmetė į šiukšlių dėžę. Šiukšles ligoninės darbuotoja išmetė į konteinerį.

Pasak pareigūnų skelbiamos informacijos, sulaikyta moteris savo poelgio neneigia ir kol kas nesiteisina, jog kūdikis gimė negyvas. Tačiau ar prieš vaikelį buvo naudotas smurtas, Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vigintas Lukošius kol kas neatskleidžia.

Kol pareigūnai atlieka tiriamuosius veiksmus, Jonavos apylinkėse nerimsta kalbos ir spėlionės, kaip galėjo nutikti nelaimė. Portalo „Kas vyksta Kaune“ kalbinti Panoterių miestelio gyventojai tvirtino artėjančios nelaimės nenujautę, o apie įtariamą moterį žinantys nedaug.

„Nieko nežinau, tik kad iš Kaišiadorių ji čia atvykus, pas tėvus lyg buvo“, – tvirtino jie ir teigė apie nelaimę sužinoję tik iš naujienų internete. Tuo tarpu Šilų seniūnijos, kuriai priklauso ir Panoteriai, seniūnė Ingrida Malciuvienė taip pat patvirtino, jog apie problemas šeimoje, iš kurios kilo kūdikio nužudymu įtariamo moteris, jai buvo nežinoma.

„Čia tik jos tėvai gyvena, ji gyvena kažkur Kaišiadoryse. Jokių žinių, tikrai jokių žinių… Normali šeima, tvarkingi… Tėvai. O apie ją tai mes tikrai neturime jokių žinių,“ – teigė seniūnė.

Kol kas nėra žinoma, ar kūdikio nužudymu įtariamos moters giminaičiai žinojo apie jos nėštumą. Policijos duomenimis, tai buvo antrasis moters vaikas. Kokio amžiaus vaikelį ji jau augina, nėra atskleidžiama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA