Išskirtinis pasiūlymas vilniečiams – nemokama kelionė į „Žalgirio“ Eurolygos mačus | Kas vyksta Kaune

Išskirtinis pasiūlymas vilniečiams – nemokama kelionė į „Žalgirio“ Eurolygos mačus

Rec-Pro nuotr.

Visos Lietuvos krepšinio komandos vardą patvirtinantis Kauno „Žalgiris“ ir ilgametė klubo rėmėja „Kautra“ pradeda analogų neturintį projektą, kuris sostinėje gyvenantiems žaliai-baltiems aistruoliams leis itin patogiai ir paprastai pasiekti Eurolygos rungtynes.

Lietuvos čempionų ištikimiausiems gerbėjams Vilniuje pristatoma ilgai laukta dovana – nemokamos kelionės į Eurolygos mačus Kauno „Žalgirio“ arenoje!

Tokį pasiūlymą „Žalgirio“ komanda dovanos drauge su keleivių pervežimo įmone ir klubo rėmėja „Kautra“, kuri ne tik krepšinio mylėtojus veš visiškai nemokamai, bet ir parūpins saugią bei patogią kelionę iš Vilniaus į Kauną ir atgal.

„Žinome, kad Vilniuje gyvena daug „Žalgirio“ fanų, tad pagalvojome, kodėl gi nesuteikus jiems galimybės atkeliauti linksmai bei patogiai į areną pasižiūrėti Eurolygos rungtynių. O dar ir nemokamai. Juk daug įdomiau keliauti bendraminčių būryje ir kelionės metu kalbėti apie rungtynes ar žaidėjus. Jau daug metų „Žalgirio“ žaidėjus vežame į rungtynes, tad tikiuosi keliones autobusu taip pat gerai įvertins ir keleiviai“ , – sakė „Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu galės visi Vilniaus miesto gyventojai ir svečiai, kuriems tereikės už 7 eurus įsigyti bilietą internetu arba autobusų stotyje. Jį pateikus „Žalgirio“ ekspreso autobuse gaus tokios pat vertės bilietą į Eurolygos rungtynes. Taigi, vos už 7 eurus bus galima pasinerti į nuotaikingą kelionę ir kartu su žaliai-baltų sirgalių būriu gyvai išvysti stipriausių Europos krepšinio komandų kovas.

Kursuoti šiuolaikiški „Kautros“ autobusai maršrutu Vilnius – „Žalgirio“ arena – Vilnius pradės jau kovo 2 dieną, kuomet žalgiriečiai namuose 19:00 val. priims Eurolygos vicečempionę Stambulo „Fenerbahce“ komandą. Būtent šią dieną iš Vilniaus autobusų stoties, 35 išvykimo aikštelės, 17.00 val. pajudės pirmasis specialus „Žalgirio“ ekspreso autobusas, atvešiantis gerbėjus iki pat arenos. Po rungtynių autobusas sirgalių lauks prie arenos ir parveš į Vilniaus autobusų stotį.

Tiek ši akistata, tiek po savaitės (kovo 9 d.) vyksianti su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais bus stebima viso pasaulio, kadangi sulaukė pripažinimo ir gavo Eurolygos savaitės rungtynių statusą. Tokių rungtynių metu būti pilnutėlėje arenoje yra sunkiai nupasakojamas jausmas, tad nepraleiskite progos atvykti patogiai ir paprastai! Bilietų kiekis – ribotas!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA