Kauniečiai po avarijos sutramdė „kominį“ vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai po avarijos sutramdė „kominį“ vairuotoją

Skaitytojo nuotr.

Deja, bet sugriežtintos bausmės bei pagarba sau ir aplinkiniams vis dar nestabdo tų vairuotojų, kurie mėgsta už automobilio vairo sėsti būdami neblaivūs. Su tokia situacija susidūrė ir didesnei nelaimei kelią užkirto kauniečiai, ketvirtadienį netikėtai tapę neeilinio įvykio liudininkais.

[galerija kiek=”4″]

Darius, savo socialinio tinklo paskyroje pasidalinęs nuotrauka su „Mercedes-benz“ markės automobilį vairuojančiu vyriškiu, ką tik atsitrenkusiu į kitą stovėjimo aikštelėje stovintį automobilį, įvykį pakomentavo sakiniu „Eilinė popietė Šančiuose“.

Vis dėlto, toks prierašas – ne itin tikslus, mat nuotraukoje užfiksuotas vairuotojas, pasak įvykio liudininkų, ne tik padarė avariją, bet ir savo jėgomis nebepastovėjo ant kojų. Tiesa, jis iškart buvo sutramdytas aikštelėje buvusių žmonių. Jie paėmė vyriškio vairuojamo automobilio užvedimo raktelius ir iškvietė policiją.

„Tokio kominio seniai nematęs“, – rašė vienas iš įvykį mačiusių kauniečių. „Alkotesterį tik apsižiot sugebėjo, daugiau niekas nepavyko.“

Policijos pareigūnai portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, jog apie 15:40 val. vyko į Alsėdžių gatvę, kurioje jų ir laukė minėtasis vairuotojas. Pasak budinčio pareigūno, 1982-aisiais gimusio vyro girtumo laipsnis kol kas nėra nustatytas – paimtas kraujo tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA