Nemalonus siurprizas ryte – subadytos vienuolikos automobilių padangos | Kas vyksta Kaune

Nemalonus siurprizas ryte – subadytos vienuolikos automobilių padangos

R. Tenio nuotr.

Beveik tuzinas vairuotojų ryte negalėjo laiku išskubėti į darbus – nenustatyti asmenys naktį dėl neaiškių priežasčių subadė padangas vienuolikai automobilių.

„Norėčiau įspėti Kauniečius vairuotojus. Saugokite savo turtą, nes kažkas linksminasi kitų žmonių sąskaita. Šiąnakt Dainavoje, V. Krėves Prospekte, 125 daugiabučio namo kieme, buvo supjaustytos vienuolikos automobilių padangos“, – portalui „Kas vyksta Kaune” ryte pranešė skaitytojas.

Šią informaciją patvirtino ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

„Antradienį, 6:50 val. buvo gautas vyro (gimusio 1966 m.) pranešimas, kad Kaune, Krėvės pr. 125, kieme iš po nakties rado subadytas automobilio „Škoda Octavia“ padangas bei kitų apie 15 automobilių padangas.“

„Įvykio vietoje Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai išsiaiškino, kad iš viso padangos sugadintos 11 automobilių (Škoda Octavia, Seat Alhambra, 2 BMW, Mercedes Benz, 2 Opel Astra, Opel Insigna, Nissan Primera, 2 Audi).“

Šiuo metu pareigūnai renka pirminę informaciją, tikslina įvykio aplinkybes, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal baudžiamojo kodekso 187 str. 1 d. dėl turto sunaikinimo ar sugadino.

Pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, ką nors žinusius, mačiusius ar galinčius padėti tyrimui ir nedelsiant informuoti Kauno apskr. VPK Kauno m. Dainavos policijos komisariato pareigūnus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA