Publikos numylėtinė Lolita Zero liko už Eurovizijos komisijos borto: vėl kvepia korupcija | Kas vyksta Kaune

Publikos numylėtinė Lolita Zero liko už Eurovizijos komisijos borto: vėl kvepia korupcija

delfi.lt 2017/02/19 10:33

Šeštadienio vakarą paaiškėjo, kad „eurovizinės“ durys užsivėrė didžiausiai šių metų „eurovizinei“ staigmenai – Lolitai Zero. Komisijos ir žiūrovų nuomonės kardinaliai išsiskyrė: komisijos lentelėje ji liko paskutinė, o žiūrovų – antroje vietoje. Vos po verdikto su DELFI bendravusi Lolita Zero neslėpė apmaudo.

„Labai apmaudu, kad kai kurie žmonės sprendžia, ką jie nori matyti Kijeve. Nelygios teisės, – apie komisijos sprendimus kalbėjo Lolita Zero. – Mano labai gerbiama Nomeda Kazlaus davė 10 balų, kitoje laidoje už visiškai analogišką numerį davė 4. Kodėl? Vėl kvepia korupcija.“

Įspūdingu pasirodymu „eurovizinėse“ atrankose sužibusi Lolita Zero tapo stipria konkurente ne tik naujokams, bet ir scenos profesionalams. „Aš labai gerbiu visus atlikėjus, dalyvaujančius atrankose ir visiems linkiu didžiausios sėkmės, bet man atrodo, kad reikėtų leisti publikai, kurie klauso ir klausys šitos muzikos, nuspręsti, kas yra kas, – DELFI kalbėjo Lolita. – Linkiu nepaskęsti pilkoje „Eurovizijos“ masėje.“

Šis Lolitos Zero iškritimas iš „eurovizinių“ atrankų tapo staigmena ne vienam garsiam žmogui, viešai palaikiusiam jos pasirodymą. Paaiškėjus rezultatams, feisbuke ėmė lietis žinutės apie tai, jog „eurovizinės“ kovos be šio personažo pasidarė tiesiog nebeįdomios.

„Eurovizinis“ Lolitos Zero pasirodymas:

Pati Lolita Zero po verdikto savo viešame puslapyje pacitavo Šventąjį Raštą, ištrauką iš Naujajame testamente esančio laiško korintiečiams: „Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi, Meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai. Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir viską ištveria. Meilė niekada nesibaigia!“

Šio vakaro lydere tapo Aistė Pilvelytė. Antrąja vieta gali džiaugtis Sasha Song, trečia Greta Zazza, o ketvirta – Ieva Zasimauskaitė. Atrankas paliko ne tik Lolita Zero, bet ir Edgaras Lubys, E.G.O. bei Gražvydas.

Tiesa, kone didžiausiu šuoliu šįvakar gali džiaugtis Sasha Song. Lietuviškos komisijos nariai atlikėjui skyrė ketvirtąją vietą, tačiau net du iš trijų užsienio komisijos narių jam skyrė pirmąją, tad bendroje komisijos lentelėje jis šoktelėjo į pirmąją vietą. Lolita Zero, nors ir sulaukė užsienio komisijos palaikymo ir buvo vertinama ne pačiais blogiausiais balais, vis dėlto liko paskutinėje vietoje.

Žiūrovai Lolitai Zero skyrė antrąją vietą, tad susumavus komisijos ir žiūrovų balsus ji liko penkta –pirmoji, nepatekusi į tolimesnį etapą.

Lietuviškos komisijos lentelė:

1. Aistė Pilvelytė

2. Greta Zazza

3. Ieva Zasimauskaitė

4. Sasha Song

5. Edgaras Lubys

6. E.G.O.

7. Gražvydas

8. Lolita Zero

Žiūrovų lentelė:

1. Aistė Pilvelytė

2. Lolita Zero

3. Greta Zazza

4. Ieva Zasimauskaitė

5. Sasha Song

6. Edgaras Lubys

7. E.G.O.

8. Gražvydas

Užsienio ir Lietuvos komisijos lentelė:

1. Sasha Song

2. Aistė Pilvelytė

3. Greta Zazza

4. Edgaras Lubys

5. Ieva Zasimauskaitė

6. E.G.O.

7. Gražvydas

8. Lolita Zero

Bendra komisijos ir žiūrovų lentelė:

1. Aistė Pilvelytė

2. Sasha Song

3. Greta Zazza

4. Ieva Zasimauskaitė

5. Lolita Zero

6. Edgaras Lubys

7. E.G.O.

8. Gražvydas

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA