Nežymėtas policijos ekipažas tramdo pavojingais greičiais mieste lakstančius vairuotojus | Kas vyksta Kaune

Nežymėtas policijos ekipažas tramdo pavojingais greičiais mieste lakstančius vairuotojus

Stopkadras

Pastaruoju metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Kaune ir Kauno rajone aktyviai vykdo leistino greičio važiavimo kontrolę. Ji vykdoma ne tik rengiant reidus, bet ir ne viešų patruliavimų metu.

Pareigūnai pastebi, jog vairuotojai ne visuomet kelyje pasirenka saugų greitį, taip rizikuodami ne tik savo bei ir kitų eismo dalyvių sveikata bei saugumu.

Vasario 13 d. apie 13.40 val. Kaune, Užnemunės g., vyras, gimęs 1981 m., automobiliu „BMW 530“ važiavo dvigubai greičiau, nei galima. Vairuotojas važiavo 140 km/h greičiu, nors šioje vietoje leistinas greitis yra 70 km/h.

Vasario 13 d. apie 16.55 val. Kaune, Tvirtovės al., vyras, gimęs 1986 m., automobiliu „Ford Focus“ važiavo 90 km/h greičiu. Vairuotojas viršijo maksimalų leistiną greitį, kuris gyvenvietėje yra 50 km/h.

Kelių eismo taisyklių pažeidimus darančius vairuotojus, ne viešų patruliavimų metu, pareigūnai fiksuoja dar tik artėjančius prie nežymėto policijos automobilio.

Vasario 13 d. apie 15.35 val. Kaune, kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 3 km, vyras, gimęs 1986 m., automobiliu „Audi A8“ važiavo 127 km/h greičiu, kuomet šioje kelio atkarpoje maksimalus leistinas greitis yra 70 km/h.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA