Ugniagesiai skubėjo į gaisrą bute: išgelbėti trys kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Ugniagesiai skubėjo į gaisrą bute: išgelbėti trys kauniečiai

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie gaisrą Kaune, Kalniečių gatvėje.

23:34 val. gautame pranešime nurodyta, jog Kalniečių gatvėje, 126A numeriu pažymėtame name, dega butas, esantis trečiame aukšte, o jame yra žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos ugniagesių gelbėtojų pajėgos darbo turėjo nemažai – jiems atvykus prie bendrabučio, pro buto langus veržėsi dūmai, jie buvo pasklidę ir visame aukšte bei namo laiptinėje, tad teko skubiai evakuoti aplinkiniuose butuose gyvenančius žmones.

Pasak ugniagesių gelbėtojų, jie pastatą palikti padėjo dešimčiai žmonių, o vėliau rado dar tris sukniubusius vyrus – du bute, kuriame kilo gaisras, ir vieną namo laiptinėje. Visi jie buvo perduoti medikams, tačiau vykti drauge su jais į ligoninę atsisakė.

Gaisro metu apdegė bute buvę baldai, namų apyvokos daiktai, stipriai aprūko kambario sienos ir lubos. Nežymiai vandeniu buvo sulieti antro aukšto butai.

Pirminiais duomenimis, gaisro priežastis – neatsargus elgesys su ugnimi, tačiau tikslesnės įvykio detalės nustatinėjamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA