Sausakimšoje arenoje Valentino dieną – įspūdingos piršlybos | Kas vyksta Kaune

Sausakimšoje arenoje Valentino dieną – įspūdingos piršlybos

R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą į „Žalgirio” areną susirinko tūkstantinė minia – daugybė mylinčių ir mylimų širdžių susitiko „Šv. Valentino dieną atšvęsti kitaip, anot organizatorių – prasmingiau ir kokybiškiau. Šventėje netrūko ir siurprizų, pačioje pradžioje susirinkusiuosius nustebino piršlybos.

Jau dešimtą kartą kitaip švenčiamą šv. Valentino dieną pirmasis antradienį užlipo pasveikinti Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas, jis ragino: „Šią dieną švęskime kitaip – prasmingai. Linkiu visiems patirti meilę. Kriskime į meilę ir tikėjimą!”.

Po jo sekė grupės „Kūjeliai” dainos, tarp jų į sceną užlipo vaikinas, prisistatęs Roku ir nieko nelaukęs išrėžė: „Dievas išmokė mane mylėti… Tarp publikos yra mano mylima mergina, Dovile, tu mane darai geresniu žmogumi, esi man džiaugsmas, mokai mylėti, kantrybės. Labai tave myliu! Noriu tau pasakyti kai ką svarbaus: ar tekėsi už manęs?!”.

Priblokšta mergina atėjo iki mylimojo ir tvardydama jaudulį- žinoma, sutiko, vaikinas taip pat neslėpdamas emocijų tokią svarbią gyvenimo dieną – užmovė savo sužadėtinei žiedą. Minia pasveikino porą gausiais plojimais ir susižavėjimo šūksniais.

Jaunus sužadėtinius sveikino ant scenos stovintys „Kūjelių” muzikantai, palinkėję ilgos šeimyninės laimės ir meilės. Emocijų kupina pora suskubo palikti sceną, užkulisiuose juos pasitiko sveikintojų grupelė, tarp jų – ir kunigai, suteikę porai palaiminimą.

Arenoje švenčiant šv. Valentino dieną šįvakar koncertuoja: grupė „Kūjeliai”, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kauno miesto simfoninis orkestras, „Žalvarinis“, Vilniaus šv. Jonų bažnyčios „Gospel” choras ir kt. Savo istoriją apie meilę papasakos krepšininkas Laurynas Jacevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA