Eismas paralyžuotas: per kelias valandas Kauno gatvėse įvyko 10 avarijų | Kas vyksta Kaune

Eismas paralyžuotas: per kelias valandas Kauno gatvėse įvyko 10 avarijų

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Kauno vairuotojai dalinasi informacija, jog nors eismo sąlygos antradienį Kauno mieste itin geros, kelio danga sausa, eismo situacija nei kiek nepagerėjo. Miestiečiai praneša apie daugiau nei 10 eismo įvykių, kurie sunkino eismo situaciją Kaune.

Itin aktualios vairuotojams avarijos įvyko Kauno aplinkkelyje, mat dėl eismo įvykių ten susidarė spūstys Klaipėdos kryptimi. Pranešama, jog automobiliai susidūrė net keliose vietose, tad skubantiems derėtų apsišarvuoti kantrybe.

Apie eismo įvykį pranešama ir kelyje link Romainių – ten sankryžoje su Ugnės gatve susidūrė 2 automobiliai.

Itin daug eismo įvykių kilo, kuomet vairuotojai atliko neatsargų persirikiavimo manevrą – labiausiai Kauno vairuotojams eismą stabdė šalia prekybos miestelio „Urmas“ esančioje žiedinėje sankryžoje įvykusi avarija, kuomet sunkvežimis kliudė lengvąjį automobilį. Panašūs eismo įvykiai fiksuoti ir Ateities plente bei Prancūzų gatvėje, kur automobilis susiglaudė skubančiu greitosios medicinos pagalbos mikroautobusu.

Avarijose netrūko ir „Audi“ bei „Volkswagen“ automobilių – Studentų gatvės sankryžoje su A. Baranausko gatve trenkėsi į kitą automobilį ir sustojo šalia šviesoforo, o vos toliau pavažiavus gatve, sankryžoje su Varpo g., bandydami išvengti į važiuojamąją kelio dalį išbėgusios mergaitės susidūrė „Audi 80“ bei „VW Sharan“ automobiliai.

Kiti vairuotojai taip pat praneša apie eismo įvykius Europos bei Juozapavičiaus prospektuose, kurie taip apsunkino eismo situaciją.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau anksčiau skelbė apie dar vieną įvykį žemuosiuose Šančiuose, kai buvo partrenkti 2 žmonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA