Kas vyksta Kaune vasario 10-12 dienomis? (renginių programa) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune vasario 10-12 dienomis? (renginių programa)

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Artėjanti savaitė atneš ne tik darbą, bet ir dvi šventes. Matyt dėl to ir šis savaitgalis, po trumpos pertraukėlės, kupinas įvairiausių veiklų, kuriose verta sudalyvauti. Pristatome jums vasario 10-12 dienų renginių programą.

Prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai“

Pasiilgusiems tikro prancūziško kino būtina apsilankyti paskutiniosios kino festivalio „Žiemos ekranai“ dienos seansuose. 18:30 val. bus rodomas filmas „2 Rudenys, 3 žiemos“, o 20:15 val. – „Artemidė, artišoko širdis“. Abu filmai bus rodomi prancūzų kalba, tačiau su lietuviškais ir angliškais subtitrais. Dėmesio! Primename, jog kino teatras „Romuva“ yra laikinai įsikūręs Nacionalinio Kauno dramos teatro mažųjų salių kiemelyje, adresu Kęstučio g. 62.

A. Gustaičio ir Kelmo koncertas 

Na o mėgstantiems muziką, savaitgalį pradėti verta jau penktadienį vakare – 21 valandą „Sandėlis by Volfas Engelman“ siūlo užsukti pas juos ir pasinerti į muziką, kurią jums siūlys Antanas Gustaitis ir „Diskonektų“ narys Kelmas. Organizatoriai žada, jog šis duetas užtikrins puikią nuotaiką ir šokius iki ryto!

Salės futbolo A lygos rungtynės

Šeštadienį 12 valandą Kauno sporto halėje – Kauno derbis. Salės futbolo A lygos rungtynėse susitinka kol kas lyderiaujanti „Vyčio“ komanda ir taškų neturinti, tačiau visiems rimtą kovą žadanti, „Arsenalo“ komanda. Renginys nemokamas.

Šv. Valentino diena muziejuje

Lietuvos aviacijos muziejus kviečia visus įsimylėjėlius atvykti į svečius. Šeštadienį nuo 12 valandos čia žadama daug staigmenų ir jaukių akimirkų, o norintys galės pažvelgti į Kauną iš paukščio skrydžio. Renginys mokamas.

Kauno ruonių maudynės

Minusinė temperatūra lauke – ne kliūtis tiems, kurie nori išsimaudyti. Šeštadienį 13:30 visi Kauno „ruoniai“ rinksis Panemunės paplūdimyje, kur po mankštos ners į Nemuną, o po maudynių visų išsimaudyti išdrįsusių lauks pirtis.

Ekskursija „Kauno senamiesčio perlai“ 

Sekmadienį 12 valandą prie medinio Kauno pilies tilto prasidės apie 40 minučių truksianti ekskursija po miesto senamiestį. Ekskursija nemokama, tačiau būtina registracija!

Šv. Valentino dienos renginiai Kauno rotušėje

Sekmadienį, likus vos kelioms dienoms iki vasario 14-osios, Kauno miesto muziejus parengė staigmeną visoms poroms. 13 ir 15 valandą rotušėje įsimylėjėlius pasitiks mimai ir kvies į Baltosios gulbės salę, kurioje koncertuos VDU Muzikos Akademijos studentai bei tautinių šokių ansamblis „Ave Vita“. Susirinkusiųjų lauks ir smagi viktorina bei dovanėlės. Būtina registracija.

LKL rungtynės 

Lietuvos krepšinio lygos rungtynės ir vėl atvyksta į Kauną. Šįkart „Žalgirio“ arenos savininkams iššūkį mes Alytaus „Dzūkijos komanda“. Rungtynės vyks sekmadienį, 16:40 val. ir yra mokamos, tačiau vaikams ir senjorams taikoma 50 procentų nuolaida bilietams.

Primename, jog savo renginius siūlyti bei dar daugiau pasiūlymų, ką galima nuveikti Kaune, rasti galite mūsų renginių kalendoriuje. Na o jeigu jūsų savaitgalio planams gali sutrukdyti staigūs orų pokyčiai, informaciją apie juos galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA