Prabėgus ramiai savaitei, penktadienį miesto gatvėse – avarijų antplūdis | Kas vyksta Kaune

Prabėgus ramiai savaitei, penktadienį miesto gatvėse – avarijų antplūdis

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Nors šią savaitę Kauno gatvėse skaudžių įvykių išvengta, avarijos pasipylė penktadienį.

Partrenkti du pėstieji

Kaip pranešė Kauno apskrities policijos atstovai, apie 9 valandą ryto Šilainiuose, Baltų prospekte pėsčiųjų perėjoje automobilio „VW“ vairuotojo partrenkta 57-erių moteris, bandžiusi kirsti judrų Baltų prospektą. Ji skubiai pristatyta į Kauno klinikas.

Šioje vietoje vairuotojams matomumą šiek tiek sunkina netoliese esanti viešojo transporto stotelė, taip pat šalikelėje paliekami automobiliai.

Apie dar vieną eismo nelaimę pėsčiųjų perėjoje pranešta apie 16 valandą. Savanorių prospekte, ties Geležinio vilko gatve, kur nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenktas 23-ejų vaikinas. Dėl sužalojimų jis taip pat pristatytas į Kauno klinikas.

Kauno miesto savivaldybė minėtoje vietoje žada naikinti dvi viena šalia kitos esančias nereguliuojamas pėsčiųjų perėjas ir vietoj jos įrengti vieną šviesoforinę perėją. Tai planuojama padaryti dar iki vasaros.

Susidūrus automobiliams, nusidriekė spūstys

Apie 18 valandą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie dar vieną eismo nelaimę, kurioje susidūrė keli automobiliai. Pranešama, kad dėl avarijos itin problematiška išvažiuoti į Kauno aplinkkelį Klaipėdos kryptimi nuo Savanorių prospekto.

Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad nors ugniagesiai į minėtą vietą ir vyko, iš automobilių vaduoti prispaustų žmonių nereikėjo.

Dėl šios avarijos nusidriekė didelės transporto priemonių spūstys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA