Drąsus, bet smulkus apsaugininkas prekybos centre pasipriešino agresyviems klientams | Kas vyksta Kaune

Drąsus, bet smulkus apsaugininkas prekybos centre pasipriešino agresyviems klientams

Kas vyksta Kaune nuotr.

Vėlyvą antradienio vakarą ne menką išbandymą turėjo patirti pačiame miesto centre veikiančio prekybos centro pardavėjos ir jaunutis apsaugininkas, įrodęs savo pasiryžimą tinkamai atlikti jam pavestas pareigas. Nors jį trys itin agresyvūs jauni vyrai bandė pribaigti, jis laikėsi iki paskutintųjų, o atvykę policijos pareigūnai netoliese sulaikė sprunkančius du iš trijų vagių-užpuolikų.

Apie 22 valandą į Laisvės alėjoje netoli fontano įsikūrusį prekybos centrą „Iki“ užsuko trys vyriškiai. Pardavėjos ir apsaugininkas pastebėjo, kad jie bando paslėpti alkoholio gėrimo viskio butelį ir pasišalinti iš parduotuvės. Juos pabandęs sutramdyti jaunas, apsaugos tarnyboje „Ekskomisarų biuras“ dirbantis žemo ūgio vaikinas, nusivedęs agresyviai nusiteikusius asmenis į tarnybines patalpas, kad sulauktų atvykstančių policijos pareigūnų, su jais sustumdė, tačiau nepasidavė ir visais būdais bandė sulaikyti tris įsisiautėjusius jaunuolius, kurių vienas iš jų su savo darbą atliekančiu apsaugininku elgėsi itin grubiai: stumdė, spardė, o vėliau, pritalžę apsaugininką, paspruko.

Netrukus atvykę policijos pareigūnai nusekė užpuolikams iš paskos. Du iš jų sulaikyti keli šimtai metrų nuo įvykio vietos, portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos tamsiame vidiniame kieme.

IMG_0216

Gali būti, kad didelių nemalonumų prisidarę vyriškiai pavogti alkoholinio gėrimo butelį nusprendė, nes svaigųjų gėrimų po 22 valandos nenusipirksi, nors parduotuvė dirba iki  23 valandos. Kauno apskrities policijos budėtojas portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie įvykį gautas 22:01 val.

Policija sulaikytus vyriškius pristatė į Kauno apskrities policijos areštinę. Įvykis tiriamas. Aišku tik tiek, kad gerokai išgėrusiems ir įsisiautėjusiems kauniečiams pratęsti linksmybių keliant alkoholinio gėrimo butelį antradienio naktį jau nebepavyks.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA