Kaip iš siaubo filmo: kankino, nužudė ir paskandino | Kas vyksta Kaune

Kaip iš siaubo filmo: kankino, nužudė ir paskandino

delfi.lt 2017/02/06 10:08
DELFI nuotr.

Itin žiauraus nužudymo bylą pirmadienį pradėjo nagrinėti Kauno apygardos bylą. Du Jurbarko rajono gyventojai kaltinimi itin žiauriai nužudę vaikiną. Tuo tarpu Klaudas Stėgvilas ir Tomas Šalnaitis, kuriems pareikšti kaltinimai žiauriu nužudymu, teismo narve neslėpė geros nuotaikos.

[galerija kiek=””]

25 metų K. Stėgvilas teigė, kad iki sumėmimo gyveno ir dirbo Anglijoje. Iki šiol jis nebuvo patekęs į teisėsaugos akiratį.

20-etis T. Šalnatis jau spėjo dukart stoti prieš teismą – jis teistas Lenkijoje už vagystę ir Lietuvoje už tai, kad spruko nuo pareigūnų.

T. Šalnaitis savo kaltę pripažįsta visiškai Tuo tarpu K. Stėgvilas teigia, kad jo veiksmai nelemė aukos mirties.

Egzekucija

Sunkus nusikaltimimas užfiksuotas 2013 metų paskutinę spalio dieną, Veliuonos miestelyje.

Vyrams pareikšti sunkūs kaltinimai – jie kaltinami, kad asmeninio konflikto metu kankindami ir itin žiauriai nužudė nukentėjusįjį.

Tai yra kumščiu sudavė į veidą, galvos bei krūtinės sritis, kairįjį kūno šoną, izoliacine juosta apvyniojo galvą ir burną, laikydamas už ausų daužė nukentėjusiojo galvą į žemę, durų slenkstį, trenkė ne mažiau kaip 20 smūgių medine kėde į galvą ir krūtinę, kol nuo smūgių kėdė lūžo.

Tuomet medinės kėdės kojos smailia nuolauža ne mažiau kaip 3 kartus smeigė nukentėjusiajam į krūtinę. Tai nebuvo žiaurumų pabaiga. Nukentėjusiojo kūną suspaudę tarp kojų, rankomis suko nekentėjusiojo galvą į dešinę ir kairę pusę siekdami ją nusukti.

Siekdami sunaikinti nusikaltimo pėdsakus, nutempė aukos kūną prie Nemuno, kur kūną panardino po upės vandeniu, palaikė prispaudę koja ir paliko upėje, o nukentėjusiojo daiktus ir medinės kojos nuolaužas sudegino krosnyje.

Daugiau naujienų skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA