Smurtas prieš vaikus Kaune: tėvas smaugė sūnų, kaimynas apstumdė vaiką ir smaugė jo šunį, apkaltinta ir mokytoja | Kas vyksta Kaune

Smurtas prieš vaikus Kaune: tėvas smaugė sūnų, kaimynas apstumdė vaiką ir smaugė jo šunį, apkaltinta ir mokytoja

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Pastarosiomis dienomis Kaune fiksuoti trys smurto atvejai, jų metu nukentėjo nepilnamečiai. Įvykiai fiksuoti mokykloje, daugiabučio laiptinėje ir namuose.

Policijos departamentas informavo, kad vasario 1 d. apie 13 val. Kaune, V. Krėvės pr., mažametis (g. 2008 m.), grįžęs į namus savo mamai (g. 1982 m.) papasakojo, kad vasario 1 d., apie 11 val. pamokos metu Atžalyno progimnazijoje mokytoja mažamečiui sugriebusi už dešinės rankos riešo, jį jėga ištempė iš klasės į koridorių. Mokytoja temdama jį už rankos, jam sukėlė fizinį skausmą ir padarė sužalojimus dešinės rankos rieše. Dėl fizinio skausmo sukėlimo ir sužalojimų kreipėsi į gydymo įstaigą.

Vasario 3 d. apie 15 val. 30 min. Kaune, Partizanų g., daugiabučio namo laiptinėje, vyriškis apstumdė nepilnametį (g. 2004 m.) taip sukėlė jam fizinį skausmą. Taip pat konflikto metu vyriškis smaugė vaiko šunį. Įtariamasis neblaivus (2,35 prom. alkoholio) kaimynas (g. 1964 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 3 d.

Vasario 3 d. apie 20 val. Kauno r., Pabalių k., namuose, neblaivus tėvas (g. 1975 m.) su rankomis suėmė savo mažamečio sūnaus (g. 2005 m.) kaklą jį pakėlė, tuo sukeldamas fizinį skausmą. Nusikaltimo įvykdymu įtariamas vyras uždarytas areštinę.

Primenama, kad patyrus smurtą ar pastebėjus, jog smurtaujama prieš kitus, būtina pranešti gelbėtojams, numeriu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA