Buvusį Kauno merą V.Šustauską Vilniuje partrenkė: paklausęs savo feisbuko draugų, paskambino 112 | Kas vyksta Kaune

Buvusį Kauno merą V.Šustauską Vilniuje partrenkė: paklausęs savo feisbuko draugų, paskambino 112

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Socialiniai tinklai ketvirtadienį po pietų ūžia – buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas pateko į avariją. Jis teigia, kad buvo partrenktas automobilio, kuris iš įvykio vietos pasišalino.

„Šiandien nelaiminga diena man. Buvau Vilniuje ir ėjau per vieno eismo gatvę ir žiūrėjau iš dešinės ar neatvažiuoja ir tik trenkė į kairės šoną… Ir dar važiuoja atbulas, nutrenkė“, – savo feisbuko paskyroje apie 16 valandą paskelbė žinomas Kauno politikas.

V. Šustauskas pasakojo, jog vos įvykus nelaimei pasimetė ir vos pasiekė savo automobilį, tad avarijos kaltininko transporto priemonės numerio neįsidėmėjo. Jis taip pat teigė, jog jaučia skausmą ir svarstė, ar avarija nebuvo padaryta tyčia. „Dabar visas priekio vidus skauda ir galvoju, gal kas viduj nutrūko… O gal kam jau atsibodau, gali būti kaip AA Veselkai. Ką darysi, viskas Dievo rankose“ , – rašė V. Šustauskas.

Tuo tarpu po tokiu politiko pasisakymu netruko prasidėti diskusija, jog tai galėjo būti sąmokslas prieš savo nuomonės išsakyti nevengiantį kaunietį, o jam pačiam reikėjo nedelsiant kreiptis į medikus ir policiją, kad įvykis būtų užfiksuotas ir ištirtas.

„Gali būti ir „švelnus“ perspėjimas, kad nutilti ir nekalbėti, kas neparanku valdžiai“, – rašė vien komentatorė. „Neverta spėlioti, reik į medikus kreiptis!“

Pats V. Šustauskas diskusijoje nedalyvavo, tačiau apie savo būklę informavo kiek vėliau pasirodžiusiais įrašais socialinio tinklo paskyroje. „Mieli draugai, štai ką pasakysiu – tikrai paklausiau Jūsų ir paskambinau 112. Tai viską pasakiau, kaip buvo, norėjo greitąją (kviesti, red.), bet atsisakiau, rytoj pats nuvažiuosiu, o kai nuveža – numeta ir guli valandas, turiu pažįstamų“, – rašė jis.

„Svarbiausia, kad turiu tikrų draugų, ir pagalvojau, kad ir mirti nebaisu. Žinodamas, kad kas nors ateis, o ne užkas kaip vienišą vilką. Ačiū jums už patarimus, užtat ir paklausiau jūsų – tikrai jaučiu didelę pagarbą ir meilę Jums visiems, reiškia ne veltui buvo visa ta kova“, – džiaugėsi ir dėkojo politikas.

Kiek vėliau politikas taip pat pranešė, jog nors į medikus ir nesikreipė, nuvyko į vaistinę ir ten, su darbuotojų pagalba, nusipirko vaistų, tad dėl jo nerimauti nevertėtų. „Vytautai, taip nesakykit, kad gailitės visiems parašęs. Rytoj visi mes lauksime atsakymo iš poliklinikos, ką sakė daktarai“, – kaip kauniečiui derėtų elgtis prisakė komentatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA