Į Kauno klinikas atvežta pernai gimusi mergaitė, kuri galėjo būti sumušta | Kas vyksta Kaune

Į Kauno klinikas atvežta pernai gimusi mergaitė, kuri galėjo būti sumušta

SXC nuotr.

Informuojama, kad į Kauno ligoninę atvežta namuose sužalojimą patyrusi mergaitė, gimusi 2016-aisiais. Policija tiria įvykį. Neatmetama versija, kad kūdikį galėjo sužaloti beveik 2 m. brolis, su daiktu iš buities.

Policijos departamento duomenimis, sausio 31 d. 08:15 val. Marijampolės apskr. vyriausiasis policijos komisariatas gavo socialinės darbuotojos pranešimą, kad Marijampolėje, R. Juknevičiaus gatvėje, atvykusi pas socialinės rizikos moters (22 m.) šeimą, darbuotoja pastebėjo, kad jų dukrai (g. 2016 m.) prie dešinės akies yra mėlynė.

Vaikas buvo išvežtas į Marijampolės ligoninę, ten konstatavus akies sumušimą, vaikas išvežtas į Kauno ligoninę išsamesniems tyrimams. Vėliau mergaitė nugabenta į globos namus Marijampolėje, ji čia gyvens laikinai.

Viešoje erdvėje skelbiama, kad mergaitę galėjo sumušti dviejų metukų neturintis brolis, tačiau neatmetama, kad vaikas galėjo nukentėti ir nuo ją auginančių tėvų.

Įvykį tiria Marijampolės apskr. VPK pareigūnai, čia pradėtas ikiteisminis tyrimas, pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 3 dalį (dėl nežymaus vaiko sveikatos sutrikdymo).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA