Po mylimojo pokšto mergina sunkiai atgauna žadą | Kas vyksta Kaune

Po mylimojo pokšto mergina sunkiai atgauna žadą

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Tam, kad romantiškai nustebintum draugę, nebūtina turėti daug pinigų – užtenka turėti keletą popieriaus lapų, šiek tiek išradingumo ir drąsos. Būtent šias savybes panaudojo ir kaunietis, itin nustebinęs savo mylimąją.

Antradienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo įdomų vaizdą Šilainiuose – jau sutemus, po 19 valandos, viename Baltijos gatvės daugiabučio kieme jie pastebėjo vaikiną, ant BMW markės automobilio klijuojantį popieriaus lapus su įvairiais romantiškais užrašais.

„Baltijos gatvė prie namo, štai ką radome“, – pasakojo Mantas, pasidalinęs automobilio nuotraukomis. Pasak kauniečio, jam pastebėjus vaikiną, puošiantį automobilį, ir paklausus, ką jis čia daro, sulaukė tik paaiškinimo, jog tai turi būti staigmena draugei.

„Už tai, kad moki mane prajuokinti“, „Už tą jausmą, kurį jaučiu kiekvieną dieną“, „Už laiką, praleistą kartu“, „Už švelnumą“ – tokios ir panašios frazės papuošė merginai, vardu Agnė, priklausantį automobilį.

Pačios Agnės reakciją matęs Mantas tvirtina, jog mergina, išvydusi automobilį, buvo labai nustebinta. „(Savininkė, red.) pasirodė, stebėjome reakciją – dar iki šiol neatgauna žado“, – pasakojo vaikinas apie 20 valandą vakaro.

Tiesa, Agnės mylimasis ją palepino ne tik gražiomis frazėmis – ant automobilio stogo mergina rado ir saldainių bei gėlių puokštę.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA