Kauno pokyčiai – nauja geležinkelio pervaža kelia klausimų | Kas vyksta Kaune

Kauno pokyčiai – nauja geležinkelio pervaža kelia klausimų

delfi.lt 2017/01/31 14:33
DELFI nuotr.

DELFI skaitytojas džiaugiasi vis gražėjančiu Kauno miestu, tačiau nori išsakyti ir keletą kritinių pastabų dėl geležinkelio pervažos tarp Kalkinės g. ir Jiesios plento.

Jo teigimu, nerimą kelia, kad nėra saugaus praėjimo pėstiesiems.„Malonu žiūrėti, kaip tvarkosi Kaunas. Bet yra ir neapgalvotų sprendimų. Kaip, pavyzdžiui, geležinkelio pervaža tarp Kalkinės g. ir Jiesios plento. Naujai įrengta, tik pamiršta apie žmones. Jiems neįrengtas saugus perėjimas (tiksliau jo nėra), nors aplink gyvenamasis rajonas, nemažai vaikų“,– nuogąstavo DELFI skaitytojas.

Vyras taip pat skundėsi, kad prie netoliese esančios autobusų stotelės gali įvykti nelaimė, kadangi automobilių eismas intensyvus ir žmonėms labai sudėtinga kirsti geležinkelio pervažą.

„Šalia pervažos autobusų stotelė. Nejaugi ir čia reikia laukti nelaimės, kad valdžia sukrustų. Įdomu, kaip tokią geležinkelio pervažą galėjo pradėti eksploatuoti. Automobilių eismas yra gan didelis ir žmonėms pereiti per geležinkelio pervažą yra sunku, jau nekalbant apie vaikus.– piktinosi skaitytojas ir pridūrė,– Tikiuosi sužinoti, kokie sprendimai bus priimti ir kada, kad būtų pritaikyta žmonėms vaikščioti per šią geležinkelio pervažą.“

Daugiau naujienų skaitykite čia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA