Pilietiški kauniečiai buvo neabejingi: visiškai girta ir aplinkoje nesiorientuojanti vairuotoja sutramdyta | Kas vyksta Kaune

Pilietiški kauniečiai buvo neabejingi: visiškai girta ir aplinkoje nesiorientuojanti vairuotoja sutramdyta

Pirmadienio pavakarę Kauno policijai pranešta apie galimai neblaivios vairuotojos neleistiną elgesį. Liudininkai teigia, kad moteris važiavo itin keistai, dėl to ir atkreipė aplinkinių dėmesį.

Pirminiais duomenimis, automobilio „Audi“ vairuotoja, važiuodama Pramonės prospektu, automobilį nukreipė į pėstiesiems skirtą šaligatvį, vos tilpusi tarp viešojo transporto stotelės ir medžių, įvairavo į Pramonės prospekto 75-ojo namo kiemą, kur nesėkmingai bandė priparkuoti automobilį. Tuo metu kieme stovėjo vienintelis automobilis, kurį moteris ir kliudė. Atlikdama keistus manevrus kieme, ji vos nepervažiavo nepilnamečio, kuris bandė sudrausminti neblaivią vairuotoją.

Tai pamatę daugiabučio gyventojai puolė prie automobilio ir bandė sulaikyti neadekvačiai besielgiančią vairuotoją. Jau įvykio vietoje paaiškėjo, kad moteris – visiškai girta. Jai nustatytas 2,24 promilės girtumas.

Nors liudininkų, mačiusių įvykį netrūko, sutramdyta moteris neigė, kad ji vairavo automobilį.

Namo gyventojai tvirtina, kad šią moterį ir jos automobilį kieme matė pirmą kartą, tad galima manyti, jog neblaivi vairuotoja tiesiog nesiorientavo aplinkoje ir atvažiavo ne į tą kiemą. Jie teigia, kad automobilyje moteris buvo viena, jame nebuvo jokios draugės.

Įvykį matę gyventojai iš karto po įvykio atvyko į Kauno kelių policijos valdybą, kur pateikė detalius raštiškus paaiškinimus, padėsiančius ištirti įvykio aplinkybes.

Moters vairuotas automobilis spec. automobilio pagalba nuvežtas į policijos saugomą aikštelę. Savo veiksmų nepripažinusi vairuotoja nuvežta į Kauno apskrities priklausomybės ligų centrą, kur paimti papildomi kraujo mėginiai jos girtumui nustatyti.

Į policiją atvykusi moteris savo kaltės nepripažino, ji aiškino, kad automobilį vairavo jos draugė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA