Smurtas artimoje aplinkoje nesiliauja – per savaitgalį namie sumušti 6 asmenys | Kas vyksta Kaune

Smurtas artimoje aplinkoje nesiliauja – per savaitgalį namie sumušti 6 asmenys

Kas vyksta Kaune nuotr.

Visai Lietuvai gedint žuvusio keturmečio, situacija iš esmės nesikeičia – vien penktadienį ir šeštadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai skubėjo į šešis iškvietimus, kuomet buvo pranešta apie smurtą artimoje aplinkoje. Deja, jie visi pasitvirtino.

Vienas iš kraupiausių įvykių šį savaitgalį kilo šeštadienio vakarą vykusių išgertuvių metu. Ten neblaivi sugyventinė dūrė peiliu vyriškiui į nugarą. Atvykę medikai išgabeno vyrą į Kauno klinikas, jo gyvybei pavojus negresia, o sugyventinė buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Itin daug kliuvo sugyventinėms – policijos pareigūnams jas nuo neblaivių vyrų teko gelbėti keturis kartus. Penktadienio vakarą Antakalnio gatvėje vyriškis, kuriam vėliau buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,05 prom.) puolė moterį kumščiais. Tą patį vakarą policininkai skubėjo ir į Kaugonių kaimą, kur neblaivus vyriškis (1,59 prom.) mušė ir spardė savo sugyventinę. Abu vyrai buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Šeštadienį savo namuose, Kovo 11-osios gatvėje neblaivus vyriškis (2,38 prom.) savo sugyventinę smaugė, mušė kumščiais, o kaip rašoma Kauno VPK. paros įvykių suvestinėje, „jai nukritus 2 – 3 kartus spyrė su koja į galvą“.
Vyras vakarą užbaigė areštinėje. Panašiai elgėsi ir vyras V. Krėvės prospekte. Jis taip pat buvo išgėręs (1,32 prom.) ir buvo pristatytas į areštinę.

Taip pat šį savaitgalį ilgametis policijos pareigūnas šeštadienį Lazdijuose smurtavo prieš mažametį, o Kelmės rajone patėvis pakėlė ranką prieš du mažamečius berniukus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA