Nuo girtos vairuotojos nukentėjęs kaunietis: tokius atvejus reikia viešinti | Kas vyksta Kaune

Nuo girtos vairuotojos nukentėjęs kaunietis: tokius atvejus reikia viešinti

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Pramonės ir Partizanų gatvių sankryžoje įvyko avarija, kurią, pasak avarijoje dalyvavusio ir nukentėjusio kauniečio, sukėlė neblaivi vairuotoja.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi vairuotojas, nukentėjęs apie pirmą valandą nakties įvykusioje avarijoje. Pasak vyriškio, Pramonės prospekto ir Partizanų gatvės sankryžoje į jo vairuojamą „Mercedes Benz“ markės automobilį atsitrenkė „Audi A3“ markės automobilį vairavusi moteris. „Ji girta buvo, 2 promiles įpūtė“, – pasakojo kaunietis. „Aplink nemažai žmonių buvo, tai sakė, kad ji turėjo važiuoti mažiausiai 100 km/h greičiu.“

Pats vyras teigia prisimenantis, kad stovėjo sankryžoje, mat jam degė raudonas šviesoforo signalas ir tuomet pajuto stiprų smūgį. „Stovėjau sankryžoje, nes degė raudonas šviesoforo signalas, ir išgirdau, kad atšvilpia kažkas. Pajutau stiprų smūgį – per pusę gatvės nubloškė“, – pasakojo kaunietis ir pridūrė, jog keista, kad pats nukentėjo nestipriai. „Iš automobilio nieko neliko, stebuklas, kad pats „nesulūžau“, – sakė jis portalui „Kas vyksta Kaune“.

Nukentėjusio vyriškio teigimu, svarbu informuoti apie tokius įvykius, mat tai gali suveikti kaip prevencija prieš girtus vairuotojus. „Manau, reikia viešinti, vis tiek tas alkoholis kelyje… O čia dar moteris tokio girtumo – išvis protu nesuvokiama“, – svarstė jis.

Policijos pareigūnai šią informaciją patvirtino – 00:37 val. užfiksuotas pranešimas apie avariją Pramonės prospekto ir Partizanų gatvės sankryžoje. Pirminiais duomenimis, įvykio kaltininkė buvo neblaivi. Nors pareigūnai tikslaus nustatyto girtumo atskleisti kol kas nenorėjo, jie patvirtino, kad vairuotojai užfiksuotas girtumas buvo didesnis, nei 1,5 promilės.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA