Raudonu M.A.M.A. kilimu žygiavo spindinčios šalies garsenybės | Kas vyksta Kaune

Raudonu M.A.M.A. kilimu žygiavo spindinčios šalies garsenybės

P. Grigaliūno nuotr.

Penktadienio vakarą į „Žalgirio” areną susirinko galybė muzikos ir pramogų pasaulio veikėjų, čia paklotas raudonas kilimas, kuriuo pasipuošę dizainerių apdarais, žinomi žmonės žengė į M.A.M.A. apdovanojimų salę. 

Jie prasidės kiek vėliau, o prieš tai skaitytojai kviečiami paganyti akis į susirinkusias Lietuvos žvaigždes.

M.A.M.A Raudonojo kilimo ceremoniją vedė matyti veidai: Vaida Skaisgirė, Mindaugas Rainys ir Saugirdas Vaitulionis. Kilimu žengiančias garsenybes jie apipylė klausimais.

Rengėjai tikina, kad tai bus didžiausi M.A.M.A. apdovanojimai, ant scenos pasirodys garsiausios šalies žvaigždės, tarp jų ir geriausi atlikėjai, pelnę apdovanojimus.

„Tie, kas domisi tuo pramogų pasauliu, kuris yra ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, tikrai žino, kad raudonasis iškilmių kilimas sutraukia ne ką mažiau dėmesio nei patys apdovanojimai ir yra svarbi bet kokio didesnio renginio dalis“, – kalbėjo vienas iš M.A.M.A 2016 Raudonojo kilimo vedėjų M. Rainys.

Reperis Ironvytas netgi priėmė Raudonojo kilimo vedėjų V. Skaisgirės ir M. Rainio mestą iššūkį – pakėlė juos į orą. Tai sulaukė daugybės ovacijų.

Donato ir Veronikos Montvydų šeima tikisi, kad šis vakaras bus pergalingas – dainininkas užlips ant laimėtojų pakylos, juolab,kad jis nominuotas dviems nominacijoms. „Dar šiek tiek ir pamatysite, netrukus Lietuvos vardas skambės pasaulyje!”, – žada D. Montvydas. Apdovanojimų metu jis planuoja pademonstruoti ypatingą triuką ant scenos.

Kilimu žygiuojantis, daugiau, nei dviejų nominacijų kandidatas Merūnas Vitulskis atskleidė, kad apdovanojimų nesureikšmina, esą, jie ateina laiku. „Sėkmės formulė – būti savimi, ši taisyklė galioje bet kurioje gyvenimo srityje”, – teigė Merūnas ir primano misija platinti šią muziką.

Kad M.A.M.A. apdovanojimai vyksta gimtajame Merūno mieste Kaune, jo teigimu, ne atsitiktinumas. „Kaunas -Lietuvos kultūros sostinė, taip yra dar nuo Smetonos laikų. Kaune visai kitoks palaikymas, nei kitoje šalies dalyje”, – teigė Merūnas.

Gytis Ivanauskas, atliekantis Lolitos vaidmenį, atvykęs su rožiniais, guminiais ragais, pasakojo, kad su jais nesiskiria kiaurą parą.

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis su drauge Loreta Stonkiene teigė, kad miestas po Naujųjų būna apsnūdęs ir šis renginys tarsi pagyvina miestą, sugrąžina šurmulį. „Džiugu, kad renginys vyksta Kaune, muzika man svarbi, tai mano gyvenimo fonas, ji skamba pastoviai. Lietuvių muzikantai visi geri”, – korektiškai pažymėjo V. Matijošaitis.

Į apdovanojimų salę susirinks 10 tūkst. žiūrovų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA