M.A.M.A 2016: tai bus masinis šou | Kas vyksta Kaune

M.A.M.A 2016: tai bus masinis šou

Organizatorių nuotr.

Penktadienį gyvai Kauno „Žalgirio“ arenoje ir nuo 19.30 val. – tiesiogiai per TV3 vyks didžiausi Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2016. „Tai bus pati masiškiausia M.A.M.A: vien šokėjų – daugiau nei 100“, – žada prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Vien Sauliaus Prūsaičio pasirodyme ant didžiosios M.A.M.A scenos dalyvaus 40 šokėjų iš minėto šimto.

Žiūrovams taip pat savo kūrinius atliks įspūdingus koncertus šalies arenose ką tik surengusi Inga Valinskienė ir vasarį turą pradedantis Kastytis Kerbedis.

Muzikos apdovanojimų vakarą taip pat gros „Naktinės personos“, „Lemon Joy“, Donatas Montvydas, „Beissoul & Einius“, Merūnas Vitulskis su Virgilijumi Noreika, „Daddy Was A Milkman“, Irūna su „Pikaso“, Ironvytas su Mariumi Repšiu ir Deiwoozu, „Lilas ir Innomine“, savo festivalinį hitą „Lūpytės“ atliks „Baltasis Kiras“, alternatyvų pasirodymą surengs „Solo Ansamblis“.

„Visi atliks išskirtinius pasirodymus, kokių daugiau niekur nepamatysi – tik M.A.M.A apdovanojimuose. Be to, rengiame istorinį atidarymo numerį, kurį atliks mūsų Lietuvos ateitis. Vėliau programoje bus ir kaskadinių triukų, ir visokių staigmenų. Tai yra didžiausia M.A.M.A, kokią tik kada rengėme. Ir jos svarbą Lietuvos pramogų pasaulyje užtvirtino jau pats faktas, kad dar gerokai iki renginio nebeliko nė vieno bilieto. Į apdovanojimus susirinks visas Lietuvos muzikos elitas, kurį šiemet susodinsime prie Vienos baliaus stalų. Ir dar viena naujiena – pristatysime M.A.M.A komisiją, nes Lietuvoje jau nebeliko muzikos projektų, kuriuose nebūtų komisijos. Todėl ir mūsų dalyvių pasirodymus šiemet vertins komisija“, – šypsodamasis intriguoja Samas.

M.A.M.A 2016 iškilmes Kauno „Žalgirio“ arenoje ves šeimyninis Indrės ir Jogailos Morkūnų duetas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA