Ar jau matėte? Aštuonmetė Fausta iš Kauno rajono savo sugebėjimais stebina Lietuvą | Kas vyksta Kaune

Ar jau matėte? Aštuonmetė Fausta iš Kauno rajono savo sugebėjimais stebina Lietuvą

Video stop kadras

Kauno rajone auga neeilinį talentą turinti mergaitė – tuo jau spėjo įsitikinti ne tik jos artimieji, bet ir visa Lietuva. Aštuonerių metų Fausta Šukytė praėjusią savaitę pasirodė televijos projekte „Lietuvos talentai“ ir savo pasirodymu sužavėjo visus.

Vos aštuonerių mergaitė gyvena Kauno rajone, Noreikiškių kaime. Jau dabar prognozuojama, ji taps viena iš daugiausiai žiūrovų simpatijų susilauksiančių projekto dalyvių.

Fausta mokytis groti būgnais pradėjo ketverių, o pirmuosius būgnus gavo iš Kalėdų senelio. Netrukus po to mergaitė pradėjo lavintis pas muzikos mokytoją, o televizijos projekto eteriuo ruošėsi itin atsakingai ir atliko ištrauką iš Antonijaus Vivaldžio kūrinio „Keturi metų laikai“.

„Tu esi nuostabiausia būgnininkė, kokią aš esu matęs gyvenime“, – iškart po pasirodymo tvirtino Saulius Urbonavičius – Samas. „Ar priimsi mane į savo grupę?“ – jis klausė mergaitės.

Projekto dalyvius vertina komisija, kurią sudaro aktorė Ilona Balsytė, orų pranešėjas Naglis Šulija, režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA