Po savaitgalio linksmybių A. Jagelavičiūtė traukiasi iš Kaune vyksiančių M.A.M.A. apdovanojimų vedėjų gretų | Kas vyksta Kaune

Po savaitgalio linksmybių A. Jagelavičiūtė traukiasi iš Kaune vyksiančių M.A.M.A. apdovanojimų vedėjų gretų

delfi.lt 2017/01/24 19:47
DELFI nuotr.

Puošniausiuose vakarėliuose visuomet labai laukiama stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis sausio 27 dieną vyksiančiuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A 2016 turėjo atlikti ypatingą misiją – tapti viena iš dviejų Raudonojo kilimo vedėjų porų. Deja, antradienio vakarą paaiškėjo, kad A. Jagelavčiūtė pasitraukė iš vedėjų gretų.

Rengėjai oficialiai praneša, kad tiesioginėje transliacijoje ji nedalyvaus bendru sutarimu.

„Po praėjusį savaitgalį kilusio incidento per kito renginio tiesioginę transliaciją negalime rizikuoti prestižiškiausio metų muzikos renginio įžanga ir žiūrovų nuomone. Tikimės iš vedėjų atsakomybės. Klaidų pasitaiko visiems, todėl tikrai nieko nesmerkiame, tačiau šiuo metu norime atsiriboti nuo įvykusio incidento“, – teigė M.A.M.A organizatoriai, TV3 televizijos ir tv3.lt portalo, kuriame ir bus transliuojamas Raudonasis kilimas, atstovai.

„Tame renginyje, apie kurį kalbama, aš nedirbau, tačiau patekau į tikrai labai nemalonią situaciją, dėl kurios dar kartą apgailestauju. Nenorėčiau, kad M.A.M.A renginys būtų siejamas su mano anksčiau padarytomis klaidomis. Todėl manau, kad man derėtų pasitraukti“, – sakė stilistė A. Jagelavičiūtė.

Raudonojo kilimo iškilmes ves Vaida Skaisgirė ir Mindaugas Rainys bei žurnalistas Saugirdas Vaitulionis.

Apdovanojimų Raudonasis kilimas – ne mažiau svarbus, nei pats renginys, o kai kuriems svečiams netgi svarbesnis, nes šioje erdvėje galima pelnyti maksimalų žiniasklaidos dėmesį.

„Jokia paslaptis, kad per M.A.M.A apdovanojimus paprastai geriausiai atrodau aš. Pasižiūrėkime kartu, kam šį kartą pavyks mane nurungti“, – dar nė nenutuokdama, kaip viskas pasisuks, kvatojosi A. Jagelavičiūtė.

Visuomet daug kalbų sukeliantis duetas turėjo kalbinti kitus svečius, pramogų pasaulio įžymybes.

Žvaigždžių pasitikimo ceremonijoje ant Raudonojo kilimo dirbs ir dar viena žinoma pora: Vaida Skaisgirė ir Mindaugas Rainys.

Šių metų M.A.M.A naujiena – specialūs VIP bilietai, kurie suteikia galimybę juos įsigijusiems žmonėms ne tik stebėti renginį prie apvalių stalelių salėje, bet ir atsidurti ten, kur lig šiol patekdavo tik apdovanojimų nominantai ir kviestinės garsenybės.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA