Kaune į paskutinę kelionę palydėtas netikėtai miręs dizainieris E.Sidaras | Kas vyksta Kaune

Kaune į paskutinę kelionę palydėtas netikėtai miręs dizainieris E.Sidaras

delfi.lt 2017/01/22 15:39

Sekmadienį Kaune palaidotas šią savaitę anapilin iškeliavęs dizaineris Egidijus Sidaras. Vos 40 – ies sulaukęs vyras neatsigavo po praėjusią savaitę ištikusio insulto. Vyro palaikai atgulė Karmėlavos kapinėse.

Penktadienio vakarą artimi dizainerio bičiuliai patvirtino liūdną žinią – E. Sidaras, kuris po insulto paniro į komos būseną, taip ir neatsigavo. Užgesus daugelio mylimo dizainerio gyvybei buvo nuspręsta su juo atsisveikinti Kaune, kur šeštadienį rinkosi vyro bičiuliai bei artimieji.

Sekmadienį išlydėti žinomo dizainerio susirinko apie 100 artimųjų. Tarp jų atsisveikinti su E. Sidaru atvyko žurnalistė Jolanta Svirnelytė, Liveta Kazlauskienė ir Ingrida Kazlauskaitė, Kauno prokuroras Vitoldas Guliavičius.

E. Sidaras pastaruoju metu vadovavo mados namams „Cantas“, kuriuose ilgą laiką dirbo kaip kolekcijų kūrėjas. Jo kurtomis sukniomis puošėsi ne viena garsi šalies dama.

Nuo 2003 m. Egidijus aktyviai dalyvavo didžiausiame mados renginyje „Mados Infekcija“, kuriame kasmet pristatydavo elegancija ir aukštaja mada grįstas kolekcijas. Prieš 4 metus dizaineris pristatė ir suknelę rekordininkę, kurios plotis siekė net 100 metrų.

Jo kolekcijų pristatymus buvo galima išvysti ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. 2011 m. kartu su dizainere Sonata Bylaite kūrėjas dalyvavo Gruzijos sostinėje vykusios mados savaitės renginyje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA