Laimingai pasibaigusi, bet kraupiai atrodžiusi avarija Kauno aplinkkelyje | Kas vyksta Kaune

Laimingai pasibaigusi, bet kraupiai atrodžiusi avarija Kauno aplinkkelyje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno aplinkkeliu važiavusi žmonių kompanija gali labai džiaugtis, jog eismo įvykio metu stipriai nukentėjo tik jų automobilis. Visi trys automobiliu važiavę žmonės nenukentėjo. Kauniečiai pranešė apie šioje vietoje besiformuojančias nedideles spūstis.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 18:30 val. kai moters vairuojamas automobilis „Mazda“ bandė įsilieti į Klaipėdos kryptimi judančio transporto srautą. Tačiau kaip jau tapo įprasta šioje vietoje, besirikiuojanti „Mazda“ gavo smūgį iš pirmąja eismo juosta judančio vilkiko. Avarijos scenarijus įprastas. Į avarijas šioje vietoje pakliuvę vairuotojai teigia, kad pagrindinė problema – per trumpa greitėjimo juosta ir vairuotojų netolerantiškas elgesys įleidžiant kitus automobilius.

Po susidūrimo su vilkiku, lengvasis automobilis apsisuko, lengvai atsitrenkė į kelio atitvarus ir galiausiai sustojo antroje eismo juostoje. Laimei, eismo įvykio metu nevyko intensyvus eismas.

Avarijos padariniai galėjo būti pašalinti greičiau, jei nebūtų prireikę policijos pareigūnų pagalbos pildant eismo įvykio deklaracijas. Vilkiką vairavęs Rusijos pilietis sunkiai susigaudė, kaip viską teisingai užpildyti.

Pagrindinis Lietuvos kelias, jungiantis sostinę su uostamiesčiu, turi kelias skaudžias vietas. Viena iš jų, Kleboniškio arba A.Meškinio vardu pavadintas tiltas, kur susikerta tranzitiniai ir Kauno miesto bei rajono gyventojų srautai. Šioje kelio atkarpoje nuolat įvyksta eismo nelaimės, dėl kurių per Kauną skubantys vairuotojai priversti stovėti kilometrinėse spūstyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA