L. Adomaitis atsisveikino su insulto ištiktu E. Sidaru: skaudi netektis, čia visiems šokas | Kas vyksta Kaune

L. Adomaitis atsisveikino su insulto ištiktu E. Sidaru: skaudi netektis, čia visiems šokas

delfi.lt 2017/01/21 18:59

Dar praėjusios savaitės viduryje žiniasklaidą apskriejo skaudi žinia apie vos 40-ies dizainerio Egidijaus Sidaro sunkią būklę. Jauną vyrą ištiko insultas, o prabėgus kiek daugiau nei savaitei E. Sidaras pralaimėjo kovą už gyvybę.

Penktadienio vakarą artimi dizainerio bičiuliai patvirtino liūdną žinią – E. Sidaras, kuris po insulto paniro į komos būseną, taip ir neatsigavo.

Užgesus daugelio mylimo dizainerio gyvybei buvo nuspręsta su juo atsisveikinti Kaune, kur šeštadienį rinkosi vyro bičiuliai bei artimieji.

Atlikėjas Linas Adomaitis – senas E. Sidaro bičiulis. „Mes su Egidijumi kartu dainavome Prisikėlimo bažnyčios jaunimo chore daug metų atgal, prieš 25 metus. Skaudi netektis, čia visiems šokas. Nieko negirdėjau, kad jis skųstųsi dėl sveikatos. Einame dabar su choru atiduoti pagarbą“, – DELFI sakė atlikėjas.

E. Sidaras buvo ilgametis „Cantas“ mados namų veidas bei kūrėjas. Buvusi mados namų „Cantas“ savininkė J. Mikalajūnienė ilgus metus vystytą verslą į talentingo dizainerio rankas perdavė praėjusiais metais.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA