Kas vyksta Kaune sausio 20 – 22 dienomis? | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune sausio 20 – 22 dienomis?

R. Tenio nuotr.

Savaitgalis – įvairus, tačiau kupinas azarto ir puikių emocijų! Pristatome sausio 20 – 22 dienų renginių programą.

Krepšinio varžybos 

Savaitgalį pradėsime aršia kova, kurioje mūsų vyrams itin reikės sėkmės – penktadienį, 18:40 val., „Žalgirio“ arenoje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai susitiks su Madrido „Real“. Renginys mokamas.

„Phonic Scoupe“ koncertas 

„Phonic Scoupe“ – nesvetimas ir Lietuvoje, ir užsienyje. Penktadienį nuo 21 valandos jis nuotaiką kurs ir „Sandėlyje by Volfas engelman“. Organizatoriai rekomenduoja rezervuotis staliuką iš anksto!

Žygis „Snaigė – 2017“ 

VšĮ „Vandens turistai“ ir Kauno turistų klubas organizuoja žygį Kleboniškio miške. Startas – šeštadienį, 11 valandą pamiškėje ties degaline „Statoil“ Islandijos plente. Žygio pabaiga planuojama apie 13 valandą. Dėmesio: dėl oro sąlygų žygis gali būti atšauktas, šią informaciją rasite Kauno turistų klubo tinklalapyje.

Žiemos olimpiada VII Forte 

Sulaukę sniego, VII forto įgula kviečia nepraleisti šanso ir sudalyvauti jų organizuojamoje Žiemos olimpiadoje. Būsimiesiems čempionams organizatoriai paruošė itin nuotaikingas rungtis: čiuožynių bobslėjų, greitąjį čiuožimą aparele, akrobatinį mamų ir tėčių skeletoną, sniego gniūžčių dvikovę bei greitąjį nusileidimą trumpuoju pylimu. Praleisti – nevalia. Dalyviams organizatoriai rekomenduoja būti apsirengus patogia, sniego nebijančia apranga ir turėti visą reikalingą inventorių (čiuožynes ar rogutes). Renginys vyks šeštadienį nuo 12 valandos ir yra nemokamas.

Labdaros koncertas „Ateitis Ukrainai“

Šeštadienį nuo 18 valandos Kauno technologijos universiteto III-uose rūmuose (Laisvės al. 13) vyks labdaros koncertas, skirtas Ukrainai. Renginio metu bus renkamos aukos humanitarinei pagalbai Ukrainos laisvę ginantiems kariams, taip pat bus galima aukoti ir vilnones kojines. Renginyje dalyvaus ir muzika dalinsis Vytautas V. Landsbergis, Veronika Povilionienė, Juozas Šutas, situaciją Ukrainoje komentuos Jonas Ohmanas.

Piknikas „ant ledo“

Sekmadienį 11-17 valandą prie Kauno marių rinksis visi žiemos entuziastai. Piknike „ant ledo“ veiks čiuožykla po atviru dangumi, sniego senių parkas, vyks masinis sniego karas bei laužavietės maistui ir šilumai.

Jeigu norite pasiūlyti savo renginį ar rasti dar daugiau Kaune vykstančių renginių, tai galite padaryti renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA