Po naująja autobusų stotimi požeminėje aikštelėje automobilį bus galima palikti ir nemokamai | Kas vyksta Kaune

Po naująja autobusų stotimi požeminėje aikštelėje automobilį bus galima palikti ir nemokamai

R. Tenio nuotr.

Iki atnaujintos Kauno autobusų stoties atidarymo lieka visai nedaug, tad portalas „Kas vyksta Kaune“ ir toliau nagrinėja naujojo pastato ypatybes, aktualias kauniečiams. Šįkart – įdėmiau panagrinėsime naująją požeminę automobilių stovėjimo aikštelę, kurioje kauniečiai automobilį galės palikti ir nemokamai. Tiesa su apribojimais.

Uždarosios akcinės bendrovės „Kautra“ vadovas Linas Skardžiukas portalui „Kas vyksta Kaune“ atskleidė, jog automobilių stovėjimo aikštelėje bus pritaikyta mažai kur Kaune naudojama technologija – bus nuskaitomi į aikštelę įvažiuojančio automobilio valstybiniai numeriai, o išvažiuojant, viršijus leistiną laiko limitą teks susimokėti.

Nors labai daug detalių apie šį objektą dar nėra atskleidžiama, teigiama, jog nemokamai kauniečiai automobilius autobusų stotyje galės palikti iki dviejų valandų. Taip pat planuojama, jog apsipirkus autobusų stotyje įsikūrusiame prekybos centre už tam tikrą sumą, bus suteikiamas nemokamas išvykimo bilietas.

Tiesa, jei paaiškės, jog 200 stovėjimo vietų aikštelėje yra per mažai, šis sprendimas gali būti pakeistas.

„Kautros“ vadovas pasidžiaugė, jog Kaunas pagaliau turės šiuolaikiškus ir patrauklius miesto vartus, kurie pastatyti už privačių įmonių lėšas. Ne paslaptis, jog stoties projektą pakoregavo čia įsikursiantis prekybos centras „Rimi“, kuris taip pat investavo į naujosios autobusų stoties statybas. Miestui ši rekonstrukcija nieko nekainavo, tiesa jis prisidėjo sutvarkant seniai pamirštą stoties rajoną ir jo prieigas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA