Susidūrė mikroautobusas ir troleibusas: vienas vairuotojas išvežtas į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Susidūrė mikroautobusas ir troleibusas: vienas vairuotojas išvežtas į ligoninę

R. Tenio nuotr.

Antradienio pavakarę Kauno gatvėse įvyko skaudus eismo įvykis, kurio metu stipriai apgadintas viešojo transporto troleibusas ir mikroautobusas su angliškais numeriais. Pranešama, kad avarijos metu nukentėjo viena moteris.

Policija informavo, jog antradienį Raudondvario plente, netoli „Ermitažo” parduotuvės įvyko mikroautobuso ir troleibuso avarija.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė informavo, kad 15:45 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Raudondvario pl., netoli prekybos centro „Ermitažas” susidūrė troleibusas ir mikroautobusas.

Pirminiais duomenimis eismo įvykio metu sužalota mikroautobusu važiavusi 36 metų keleivė. Vėliau patikslinta, kad ji į gydymo įstaigą išvežta nebuvo, tačiau medikų pagalbos prireikė 1979 metais gimusiam mikroautobuso vairuotojui. Teigiama, kad abu vairuotojai buvo blaivūs.

Į avarijos vietą įvertinti situacijos atvyko bendrovės „Kauno autobusai“ generalinis direktorius Mindaugas Grigelis.

Kaip praneša liudininkai, Raudondvario plente susidūrus minėtoms transporto priemonėms, šiuo metu judantiems plentu link Centro, važiuoti sunku, nes formuojasi spūstys.

Spėjama, kad avarija galėjo įvykti, kai iš šalutinio kelio išvažiavęs mikroautobuso vairuotojas neprasilenkė su pagrindiniu keliu važiuojančiu troleibusu. Avarijos metu troleibusas apgadintas itin stipriai. Į miesto gatves jis galės išvažiuoti tik po rimto remonto. Apgadintas mikroautobusas – su angliškais numeriais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA