Skaitytojų video: muštynės ar speciali policijos sulaikymo operacija? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojų video: muštynės ar speciali policijos sulaikymo operacija?

Stopkadras

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pirmadienio vakarą dalinasi vaizdo įrašu, kurį užfiksavo netoli miesto centro. Vaizdo įraše nufilmuota, kaip vyriškiai iš automobilio ištraukė ir ant žemės paguldė vieną žmogų, o kiti bando patekti į automobilį.

Neįprasta situacija užfiksuota pirmadienio vakarą, H. ir O. Minkovskių gatvėje. Apie 19 valandą Nemuno krantinėje, netoli Aleksoto tilto, užfiksuotame vaizdo įraše galimai nufilmuotos muštynės.

Įraše, kuriuo pasidalino vienas portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, matosi, kaip vienoje H. ir O. Minkovskių gatvės eismo juostoje netoli sankryžos sustoję trys automobiliai, o aplink juos verda veiksmas.

Per keliolika sekundžių, kurios užfiksuotos įraše, matosi, kaip nuo vieno iš sustojusių automobilių prie kito atbėga vyriškis ir prisijungia prie jau greta kito automobilio susirinkusių. Keli jų kažką veikia prie automobilio durelių, kiti tuo tarpu talžo kažką, gulintį ant asfalto kitoje automobilio pusėje.

Susisiekus su Kauno apskrities policijos budėtoju jis patikino, kad jokių įvykių minėtoje vietoje nėra užfiksuota. Tiesa, kai mieste kriminalinės policijos pareigūnai vykdo specialias sulaikymo operacijas, visuomenė ir žiniasklaida paprastai informuojama nebūna.

Papildyta 08:34

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, jog vaizdo įraše vis dėl to matoma sulaikymo operacija.

„O ir H. Minkovskių gatvėje kriminalistai sustabdė automobilį „Mazda 323“, kuriame buvo 3 asmenys. Pas vieną iš jų, vyrą (gimusį 1965 m.), buvo rasta galimai narkotinės medžiagos. Jis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str., dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti“, – rašoma policijos atsiųstame laiške.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA