Buvęs Kauno meras V.Šustauskas vėl bandė Lietuvą atvesti į teisybės kelią: nepavyko | Kas vyksta Kaune

Buvęs Kauno meras V.Šustauskas vėl bandė Lietuvą atvesti į teisybės kelią: nepavyko

Stopkadras

Socialiniuose tinkluose pirmadienio vakarą pradėjo plisti vaizdai iš Vilniuje turėjusio vykti buvusio Kauno mero Vytauto Šustausko ir jo bendražygių mitingo. Tiesa, jis negalėjo vykti pagal V.Šustausko planą, nes numatytoje mitingo vietoje iš Kauno atvykusius ryžtingai nusiteikusius daugiausiai pagyvenusio amžiaus žmones, juos pasitiko dabartinei Lietuvos krypčiai pasisakantys jaunuoliai.

V.Šustauskas socialiniame tinkle paskelbė, kad rengiamas mitingas paminėti įvykius prie Seimo. Šiam renginiui buvo užsakytas autobusas, kuris visus norinčius vežė iš Kauno.

Vaizdo įrašuose užfiksuota, kaip V.Šustauskui nesiseka išsakyti savo informacijos net naudojant megafoną, mat susirinkusi jaunuolių kompanija dainavo dainas bei neleido atvykėliams iš Kauno įsijausti.

Mitingo dalyviai reikalavo policijos pareigūnų sutramdyti jaunuolius, plūdosi keiksmažodžiais, tačiau jų prašymai nebuvo įvykdyti.

Renginyje dalyvavo ir Rusijos žiniasklaidos priemonė, kuri neabejojama, kad pasinaudos vykusiu sąmyšiu ir pateiks savo reportažo versiją.

V.Šustauskas su bendražygiais mitingą organizavo norėdami paminėti kruvinas Sausio 16-osios riaušes, kurios vyko prie Seimo kai buvo priiminėjami kardinalūs įstatymai.

Sausio 16-osios mitingas Vilniuje – protesto akcija ir po jos sekusios riaušės, įvykusios Vilniuje, 2009 m. sausio 16 d. Dėl pasaulinės ekonominės krizės Lietuvos ūkį ištiko krizė, vyriausybė priėmė daug nepopuliarių sprendimų. Prieš juos sausio 16 d. Lietuvos profesinių sąjungų konfederacija organizavo protestą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA