Pasitinkant savaitgalį – sudėtingos eismo sąlygos, apledėję keliai, avarijos miesto gatvėse | Kas vyksta Kaune

Pasitinkant savaitgalį – sudėtingos eismo sąlygos, apledėję keliai, avarijos miesto gatvėse

Kas vyksta Kaune nuotr.

Eismo sąlygas penktadienio pavakare šalyje sunkina snygis, kai kuriuose šalies rajononuose, taip pat ir Kauno apskrityje pusto. Kauniečiai, šiuo metu keliaujantys „Via Baltica“ keliu praneša, kad šiame magistraliniame kelyje eismo sąlygos itin sudėtingos, kelias – apledėjęs.

Kauniečiai informuoja, kad slidus ne tik „Via Baltica“ ruožas nuo Kėdainių iki Kauno, bet ir Jurbarko kelias. Itin sudėtinga situacija tarp Raudondvario gyvenvietės ir Kulautuvos. Šioje kelio atkarpoje jau pranešama ir apie eismo įvykius.

Šiuo metu Kauno gatvės yra barstomos, tačiau ir tai nepadeda išvengti eismo įvykių. Viena avarija įvykusi Juozapavičiaus prospekte važiuojant Panemunės kryptimi, pranešama apie eismo įvykius Savanorių prospekte, netoli prekybos centro „Savas“ bei Šilainiuose, Baltų prospekte ties Šilainių poliklinika.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, jog penktadienio vakarą pagrindiniai keliai išlieka šlapi, vietomis provėžoti, didžiojoje Lietuvos dalyje jie yra valomi ir barstomi. Keliai, jungiantys nedideles gyvenvietes, provėžoti, vietomis padengti privažinėtu ar šlapiu sniegu, slidūs.

Šiuo metu visoje Lietuvoje oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur numatomas snygis, šlapdriba, vietomis formuosis plikledis. Pūs 5–10 metrų per sekundę stiprumo pietryčių vėjas. Žemiausia oro temperatūra bus nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Daugiau informacijos apie ateinančių parų orus rasite čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA