„Žalgirio“ arena pripažinta geriausia Europoje | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arena pripažinta geriausia Europoje

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arena neturi sau lygių Europoje, rašo portalas www.basketnews.lt. Kasmet viduryje sezono vyksiančioje Eurolygoje dalyvaujančių klubų vadovų apklausoje „Žalgirio“ tvirtovė buvo pripažinta geriausia iš visų kitų komandų.

Tokią nuomonę išreiškė 56,25 procento apklausoje dalyvavusių atstovų. Antroje vietoje – Stambulo „Fenerbahče“ namų arena, kuri pelnė 18,75 proc. balsų.

Nė vienas Eurolygos komandos atstovas neabejoja, jog Jono Mačiulio atstovaujama Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA komandos bus tarp keturių stipriausių turnyro ekipų. „Fenerbahče“ šioje nominacijoje surinko 93,33 proc., o Pirėjo „Olympiakos“ – 53,33 proc. balsų.

CSKA klubas taip pat buvo dažniausiai įvardijamas kaip varžovas, prieš kurį yra žaisti sunkiausia, o Vitorijos „Baskonia“, kurios marškinėlius vilki Tadas Sedekerskis, kaip komanda, kurios rungtynes stebėti yra maloniausia.

Vadovų nuomone, „Fenerbahče“ treniruojantis Željko Obradovičius – geriausias specialistas lygoje. Jis surinko 31,25 proc. balsų.

Antrąją vietą užėmė CSKA vairininkas Dimitris Itoudis su 25 proc. balsų, trečiąją – „Baskonia“ vyriausiasis treneris Sito Alonso (18,75 proc.), o ketvirtąją – Stambulo „Daruššafaka“ strategas Davidas Blattas (12,5 proc.).

Barselonos miestas buvo pripažintas mėgstamiausiu, o Belgrado „Crvena Zvezda“ sirgaliai triukšmingiausiais Europoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA