Nemokama diskoteka ant ledo sugrįžta į Kauną | Kas vyksta Kaune

Nemokama diskoteka ant ledo sugrįžta į Kauną

R. Tenio nuotr.

Jau šį sekmadienį (sausio 15 d.) į Kauną sugrįžta didžiulio pasisekimo sulaukusi masinė diskoteka ant Lampėdžio ežero.

Visi aktyviai ir linksmai papramogauti nusiteikę gyventojai raginami sekmadienį čiupti pačiūžas, pasiimti šiltos arbatos, skanėstų, pasikviesti draugų, šiltai apsirengti ir patraukti link Lampėdžio ežero. Tądien nuo 18 val. čia vyks masinė nemokama diskoteka.

Sekmadienį Kaune prognozuojama vos -3 laipsnių šalčio temperatūra, tad judant šokio žingsniu diskotekos lankytojai sušalti neturėtų.

Jau trečią kartą pilietišką iniciatyvą rengia dėstytojas Vytautas Kederys, džiugią žinią apie diskotekos rengimą, patikrinęs orų prognozes, jis paskelbė trečiadienio popietę.

Susirinkusiuosius džiugins šviesų žaismas ir muzika, tereikia pasirūpinti pačiūžomis, ar kitomis čiuožimo priemonėmis. Jeigu bus sniego, kviečiama prieš diskoteką apšilti – galinčiuosius prisidėti prie ledo valymo.

Atvykstantiems automobiliais, juos statyti rekomenduojama aikštelėje ir gatvėje ties ežeru.

Diskoteka vyks 18-22 val. Organizatorius ragina nepamiršti, kad už savo sveikatą ir saugumą yra atsakingi patys dalyviai. Norintys prie diskotekos rengimo prisidėti savo idėjomis, įranga ar kitais dalykais, kviečiami kreiptis į organizatorių feisbuke.

Šventėje nepageidaujamas alkoholis ar kiti svaigalai.

Pirmoji diskoteka buvo surengta spontaniškai: Vytautas pakvietė kelis draugus gerai praleisti laisvalaikį ant ledo, norinčiųjų prisijungti vis daugėjo, kol galiausiai renginio dieną ant Lampėdžio ledo susirinko šimtai žmonių.

V. Kederys už šį reikšmingą, neatlygintiną darbą Kauno bendruomenės labui buvo apdovanotas „Gerumo kristalu“.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA