Kauno miesto širdyje įvyko kraupi avarija: moterį pervažiavo automobilis | Kas vyksta Kaune

Kauno miesto širdyje įvyko kraupi avarija: moterį pervažiavo automobilis

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Sekmadienio rytas Kaune prasidėjo itin skaudžia nelaime. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog Muitinės gatvėje, visai šalia įvažiavimo į Rotušės aikštę automobilis „Ford“ pervažiavo senyvo amžiaus moterį. Nors automobilio greitis nebuvo didelis, pervažiuota ir sunkiai sužalota moteris liko gulėti po automobiliu.

[galerija kiek=””]

Apie 10 valandą ryto, pirminiais duomenimis moters vairuojamas „Ford Mondeo“ nepastebėjo per gatvę einančios pagyvenusio amžiaus moters ir ją pervažiavo. Šalia buvę kauniečiai, kol neatvyko ugniagesiai-gelbėtojai, matė kraupų vaizdą: iš po automobilio buvo išlindusios tik moters kojos, o ją pervažiavęs automobilis prispaudė moters kūną prie asfalto. Kauniečiai iki kol atvyko gelbėtojai, bandė įkalintą moteriškę atlaisvinti rankomis keldami automobilio priekį, tačiau jų pastangos buvo bevaisės, automobilis buvo per sunkus.

Į įvykio vietą skubiai atvykę ugniagesiai-gelbėtojai panaudojo specialų automobilio pakėlimo įtaisą ir ištraukė sužalotą moterį iš po automobilio. Ji perduota medikams, kurie moterį skubiai išvežė į Kauno klinikas. Neįtikėtina, tačiau, sužalota moteris išliko sąmoninga, o medikams skundėsi tik skausmais krūtinėje. Neatmetama, kad moteris patyrė šoką, dėl to galėjo nejausti kitų sužalojimų ar lūžių. Detali moters būklė ir sužalojimai turėtų paaiškėti, kai ją apžiūrės Kauno klinikų medikai.

Visi eismo dalyviai, važiuojantys siauromis Kauno senamiesčio gatvelėmis, turėtų būti itin atidūs, nes čia įrengti gyvenamąją zoną žymintys ženklai, suteikiantys pirmumo teisę pėstiesiems. Automobiliai gyvenamosios zonos ženklų galiojimo vietoje turėtų neviršyti 20 km/h greičio ir praleisti važiuojamąja kelio dalimi einančius pėsčiuosius.

Įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA