Parduodami 26 Kauno savivaldybei nereikalingi automobiliai: kainos nuo 150 eurų | Kas vyksta Kaune

Parduodami 26 Kauno savivaldybei nereikalingi automobiliai: kainos nuo 150 eurų

R. Tenio nuotr.

Kauno savivaldybė siūlo įsigyti transporto priemonių ar kompiuterinės technikos, kuri pripažinta nebetinkama naudojimui savivaldybės reikmėms ir kviečia į kasmet organizuojamą aukcioną.

Tarp siūlomų kauniečiams prekių – ir „VW Golf“, gaminti 2004-aisiais, „Opel Agila“ (2001-2002 m.), „Smart“ (2003 m.), „Scania K92“ (1988 m., 45 sėdimų vietų autobusas), „Mitsubishi Space Star“ (2004 m.) bei kitų markių automobiliai. Visų transporto priemonių pradinės kainos svyruoja tarp 150-800 eurų.

Aukciono metu taip pat bus parduodama ir kompiuterinė technika – nešiojamieji ar stacionarūs kompiuteriai, spausdintuvai, monitoriai ir pan. Čia pradinės turto kainos siekia 1-218 eurų.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo Kauno savivaldybės Aprūpinimo skyriaus vedėjas Alfonsas Jarušauskas, aukcionuose pirkėjų dėmesį dažniausiai prikausto automobiliai. „Aukcionai Kauno savivaldybėje vyksta vieną kartą per metus. Dažniausiai dalyviai varžosi dėl automobilių, kurių kaina, lyginant su pradine, gali šoktelėti 2-4 kartus“, – teigė A. Jarušauskas.

„Šįmet bus varžomasi dėl 26 transporto priemonių – dalis jų priklausė seniūnijoms, kita dalis automobilių panaudos teise buvo perduotos policijai. Aukcione taip pat parduodama ir kompiuterinė technika, kurios amžius – apie 9 metai“, – vardino skyriaus vedėjas.

Specialisto teigimu, paprastai į aukcionus susirenka apie 40 dalyvių, todėl panašaus jų skaičiaus tikimasi ir šįmet.

Aukcionas Kauno savivaldybės mažojoje salėje vyks sausio 19 dieną nuo 9 valandos ryto ir yra nemokamas. Tuo atveju, jei į aukcioną užsiregistruos mažiau, nei 2 aukciono dalyviai, ar bus parduotos ne visos prekės, pakartotinai aukcionas bus organizuojamas vasario 1-ąją.

Visi norintys prekes gali apžiūrėti iš anksto, sausio 16-18 dienomis nuo 8 iki 16 valandos, Kauno miesto savivaldybės nurodytose vietose. Jas ir daugiau informacijos apie aukcioną rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA