Kaune šalta? Pamatę šią nuotrauką, apsigalvosite | Kas vyksta Kaune

Kaune šalta? Pamatę šią nuotrauką, apsigalvosite

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Kai už lango svilina 15 ir daugiau laipsnių šaltis, daugelis iš mūsų ieškome, kaip šilčiau apsirengti, stengiamės nepamiršti šaliko, pirštinių ir kepurės. Tačiau ne visus žiemiški orai veikia taip pat.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo, atrodo žiema itin besidžiaugiantį vyriškį, kuris už lango esant beveik penkiolikos laipsnių šalčiui, apsirengęs itin vasariškai, mėgavosi saulės voniomis lauke.

Tokį vaizdą Pramonės prospekte per ofiso langus išvydęs kaunietis Augustas, priėjo prie itin šilto vyriškio ir paklausė, ar jam nereikia jokios pagalbos.

Saulės voniomis besimėgavęs vyriškis, dirbantis šalimais įsikūrusioje įmonėje apsaugos darbuotoju, atsakė, kad jam viskas gerai, greitosios medicinos pagalbos nereikia, jis tiesiog šildosi saulutėje.

Medikai įspėja dėl nušalimų pavojaus

Medikai primena, kad šaltuoju metų periodu susidaro didelė tikimybė nušalti veidą, tad prieš išeinant į lauką, rekomenduojama veidą patepti kremu, kurio sudėtyje esti vandens.

Nušalusių galūnių jokiu būdu negalima trinti ir kišti po karštu vandeniu, geriau jas atšildyti priglaudžiant prie šiltų kūno vietų bei kambario temperatūros vandeniu. Lauke ilgą laiką vedžiojamų gyvūnų nušalimų irgi nederėtų pamiršti.

Jei ir jūs norite pranešti savo užfiksuotą informaciją ar pasidalinti turima informacija iš Kauno, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba arba per Feisbuko puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA