Pranešta apie gaisrą KTU auditorijoje: studentams pavojaus nėra | Kas vyksta Kaune

Pranešta apie gaisrą KTU auditorijoje: studentams pavojaus nėra

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kauniečiams, esantiems miesto centre, nerimą sukėlė itin gausios specialiųjų tarnybų pajėgos, atvykusios prie Kauno technologijos universiteto (KTU), esančio Gedimino gatvėje.

[galerija kiek=”4″]

18:42 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Gedimino g. 50 KTU pastate dega auditorija.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno APGV pajėgos.

Atnaujinta 19:15

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai įvykio vietoje teigė matę 5 ugniagesių gelbėtojų brigadas, 4 policijos pareigūnų automobilius ir 1 greitosios medicinos pagalbos brigadą. Tiesa, jų teigimu, apie 19:05 val. specialiosios tarnybos pradėjo skirstytis.

Policijos atstovas portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, jog gaisras pasirodė ne toks rimtas, kaip tikėtasi. „Esame įvykio vietoje, bet mūsų pagalbos čia nereikia”, – teigė jis.

Tuo tarpu ugniagesiai gelbėtojai patikslino priežastį, dėl kurios ir kilo sujudimas – auditorijoje įvyko trumpas elektros instaliacijos laidų jungimas.

Tokios gausios spec. tarnybų pajėgos į įvykio vietą išsiųstos buvo dėl to, jog pranešimo metu universiteto patalpose dar buvo žmonių, todėl baimintasi dėl jų saugumo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA