Keturi tūkstančiai kauniečių dalį vakaro turėjo praleisti be elektros | Kas vyksta Kaune

Keturi tūkstančiai kauniečių dalį vakaro turėjo praleisti be elektros

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Antradienio vakarą kauniečiai sunerimo, kur dingo elektra. Apie 22 valandą į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pradėjo plūsti kauniečių pranešimai apie Dainavos mikrorajone dingusią elektrą.

[galerija kiek=””]

Kauniečiai praneša, jog antradienio vakarą, maždaug 21:50 val. užgeso gatvių apšvietimas, elektros energija dingo daugiabučiuose.

Skaitytojai teigė, jog „užtemo dalis Dainavos“, „Dingo elektra Taikos prospekto 109, 111, 113 bei Pramonės prospekto 43 ir 45 namuose“, „Kodėl dingo elektra Dainavos mikrorajone, kas vyksta?“, – klausia sunerimę kauniečiai.

Panašūs pranešimai keliavo ir iš Amalių ir Petrašiūnų mikrorajonų, Baršausko gatvės, kur pranešama apie sutrikusį elektros energijos tiekimą.

Kauniečiai rašo, kad elektros nėra kai kuriuose Taikos, Pramonės prospektų, Kovo 11-osios namuose ir gatvėse.

„Kauno gatvių apšvietimo“ dispečerinės budėtojas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad elektros tinklo gedimas fiksuojamas Dainavos mikrorajone, avarinė brigada jau išvykusi, tačiau pirminiais duomenimis, gedimas įvyko „ESO“ aukštos įtampos tinkluose, tol teks laukti, kol bus atstatytas magistralinis elektros energijos tiekimas.

Susiekus su „ESO“ atstovu ryšiams su visuomene Martynu Burba, jis patvirtino, kad gedimo elektros tinkluose būta. Antradienio vakarą apie 21:30 val. Amaliuose esančioje pastotėje užfiksuotas gedimas, kuris be elektros paliko maždaug 4000 vartotojų. Pranešama, kad maždaug 22:10 val. gedimas pašalintas, elektros energijos tiekimas vartotojams operatyviai atstatytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA