Naujųjų naktį iš dviejų daugiabučių Kaune evakuoti žmonės | Kas vyksta Kaune

Naujųjų naktį iš dviejų daugiabučių Kaune evakuoti žmonės

Kas vyksta Kaune nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, kuomet visa Lietuva šventė Naujųjų metų sutikimą, daugiausiai darbo Kaune turėjo ugniagesiai-gelbėtojai, kuriems be smulkių gaisrų teko vykdyti ir dvi sudėtingas operacijas, kurių metu buvo gesinami daugiabučiuose kilę gaisrai, o vieną gaisrą sukėlė šuo.

Paryčiais liepsnojo butai

Sekmadienį, 4:25 val. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Chemijos g. 11 viename iš butų kilo gaisras, evakuojami namo gyventojai. Naujametę naktį dirbę ugniagesiai pasakojo, kad iš trečiame namo aukšte kilusio gaisro vienas vyriškis iššoko per langą, kiti išvesti per uždūmintą laiptinę. Nepranešama, kad pro langą iššokęs vyriškis būtų kaip nors stipriau susižalojęs.

05:20 val. padidintos ugniagesių pajėgos skubėjo į Garliavą, kur Liepų g. 14 degė butas atvira liepsna, čia taip pat prireikė gelbėti gyventojus.Nors ugnis butą suniokojo visiškai, iš jo išsigelbėjo trys žmonės, dar apie 10 buvo evakuoti iš gretimų butų.

Gaisrą sukėlė žuvęs šuo

Apie vidurnaktį Žemuosiuose Šančiuose įtariama, kad gaisrą sukėlė fejerverkų išsigandęs šuo. Vokiečių gatvės gyventojai išėjo į lauką pasigrožėti naujametiniais fejerverkais, tuo metu šuo, išgirdęs petardų šūvius, įbėgo atgal į namus, nuvertė degančią žvakę ir kaip mat įžiebė ugnį name. Jį gelbėti puolęs šeimininkas apdegė rankas ir veidą, tačiau mylimo augintinio išgelbėti nepavyko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA